2777
2789
عنوان

طول سرویکس

398 بازدید | 52 پست

سلام  

توی سونوی آنومالی هفته 18، طول سرویکس من 30 بود، دکتر گفت خوبه و هیچی در مورد استراحت اینا نگفت. ولی میخواستم برم کلاس یوگا گفت زیر 33 نمیتونن بیان! 

خیلی نگرانم. پیاده هم نسبتا زیاد رفتم چون دکتر غدد گفت واسه اینکه دیابت نگیری، پیاده روی کن 😕

شما تجربه ای دارین؟ چیکار کنم بالا بره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کم صبر کن  یوگا دیر نشده هنوز  سی زیاد نیست  صبر کن

نگرانیم یوگا نیست، نگرانیم طول کمه و اینکه پیاده‌روی کردم

میترسم خدای نکرده مشکلی پیش اومده باشه یا دهانه رحم باز بشه 

نگرانیم یوگا نیست، نگرانیم طول کمه و اینکه پیاده‌روی کردم میترسم خدای نکرده مشکلی پیش اومده باشه یا ...

نه نگرانیت بی مورده..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من ۳۰ بودم غربالگری اول دخترم سالم و سلامت به وقتش دنیا اومد به دکترت اعتماد کن الکی استرس نگیر

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
من ۳۰ بودم غربالگری اول دخترم سالم و سلامت به وقتش دنیا اومد به دکترت اعتماد کن الکی استرس نگیر

جدی چه خوب مرسییی

استراحت کردین یا معمولی؟ دارو هم مصرف کردین؟ 

من ٣٠ هستم مهم اينه كه دهانه كامل بسته باشه نگران نباش خوبه

اوا جان من و شما تقريبا هفتمون مثل همه سز من٢٠خرداده سرويكسم شده٢٧و گفت دهانه رحمت داره باز ميشه خطريم؟؟فقط دراز كشيدم 

شما انقباض نداري؟؟

جدی چه خوب مرسییی استراحت کردین یا معمولی؟ دارو هم مصرف کردین؟ 

تا آخر چهار ماه استراحتم زیادبود چون یکم لکه بینی داشتم بعدش استراحتم معمولی بود کار سنگین نکردم و پیاده روی اینا نه فقط خونه مامانم میرفتم میومدم که نزدیکه دکتر منم مثل شما هیچی نگفت استراحتم نداد حتی چک نکرد دیگه نه گلم دارویی استفاده نکردم فقط اخرا بخاطر درد ایزوکسوپرین خوردم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍