2777
2789
عنوان

طول سرویکس

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
نگرانیم یوگا نیست، نگرانیم طول کمه و اینکه پیاده‌روی کردم میترسم خدای نکرده مشکلی پیش اومده باشه یا ...

ببخشید شماچطور فهمیدی دهانه رحمت بستس؟با معاینه یا سونو؟دکتر من میگه خطر داره معاینه کنم طول سرویکسمم 32 هست نگرانم باز شده باشه

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید شماچطور فهمیدی دهانه رحمت بستس؟با معاینه یا سونو؟دکتر من میگه خطر داره معاینه کنم طول سرویکسم ...

توی سونو نوشته بسته، در ضمن دکتر به من گفت 25 به بالا خوبه و نگرانی نداره. یکی از دوستان همین سایت هم میگفت دکترش گفته از هفته 12 به بعد ارزشی نداره طول سرویکس. 

منم نگران بودم و هی فعالیتم رو کم کردم و الان دیابت گرفتم، حتما از دکترت سوال کن و الکی استرس و خوددرمانی نداشته باش. 

خدا خودش نینیها رو حفظ میکنه 🙏 🙏 

ببخشید شماچطور فهمیدی دهانه رحمت بستس؟با معاینه یا سونو؟دکتر من میگه خطر داره معاینه کنم طول سرویکسم ...

اگه سونو واژینال نبوده طول سرویکس خیلی خطا داره انگار،من ده روز بعدش یه سونوی اورژانسی توی بیمارستان انجام دادم گفت 39 هست 😐

توی سونو نوشته بسته، در ضمن دکتر به من گفت 25 به بالا خوبه و نگرانی نداره. یکی از دوستان همین سایت ه ...

البته اگه سابقه سقط و زایمان زودرس و.. نداری 25 به بالا خوبه

توی سونو نوشته بسته، در ضمن دکتر به من گفت 25 به بالا خوبه و نگرانی نداره. یکی از دوستان همین سایت ه ...

توکل بخدا

خمش حس میکنم یه چیزی تو شکمم روان میشه به سمت پایین

زیر شکمم درد میکنه البته خیلی کم. دکتر گفت عفونت قارچی داری و التهاب مثانه.عصبی شدم از این همه

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7
توکل بخدا خمش حس میکنم یه چیزی تو شکمم روان میشه به سمت پایین زیر شکمم درد میکنه البته خیلی کم. دک ...

این حس و استرس رو همه داریم، نگران نباش، همینه دیگه توکل به خدا

منم واژنم کلی تیر میکشید الان هم گاهی خوبه گاهی بدتر، گفتن طبیعیه! خدا خودش حفظ کنه همه رو