2777
2789

یهسری عقده بچه دارید؟

بچه ها آدم نیستن اینقد حرف و توهین می کنید بهشون

خودم تو عروسیم هرچی بادکنک و اینا همه رو دادم بچه ها رفت

مراسم خالی خالی دوتا ۴۰ ساله به چه دردی می خوره آخه

۲۸ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا اون خانم یه شب بچش رو نبرد عروسی مگه چی شد ؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
منم تا پنج سالگی پسرم عروسی نبردم امسال بردمش عروسی پسرعموش

بردن یا نبردنش با تصمیمه مادره

اما بگه بچه ها تخم فلاننو عروسی به گوه می کشن که درست نیست

تاپیکو بخون درک می کنی چی میگم

۲۸ 

بردن یا نبردنش با تصمیمه مادرهاما بگه بچه ها تخم فلاننو عروسی به گوه می کشن که درست نیستتاپیکو بخون ...

نمیدونم بچه های بقیه چجورین بچه خودم یا اطرافم اصلن بدون مادر ازجاشون تکون نمیخورن همش دم لباس مارو داشتن نمیرفتن تنها وسط نوه خواهرشوهرمم خیلی کوچک بود موقه رقص چاقو یا عروس داماد مادرش برد تو اتاق پرو غالبن اونایی که بچه ندارن اینجور میگن من همبشع میگم اونایی که بچه ندارن نمیتونن درک کنن بچهو بچه دارها رو

استارتر اون تاپیک چند وقت پیش تاپیک زد عروسی فلان فامیل بوده و دخترم رفته گل های روی ماشین عروس رو کنده، بعد مادرشوهرش به روش اورده بود و ایشون ناراحت هم بود

این خانم حتی اگر بچه میخواست هم نباید دوباره میبردش عروسی تا وقتی رفتارهای بچه درست نشده یا خودش توانایی کنترل بچه رو پیدا نکرده

از روی یه تاپیک صرفا قضاوت نکنین

نمیان به خدا بیان هم با مادراشون میان میرن

فامیل من وشوهرم هر عروسی رفتم بچه ها جلو نیومدن کلی هم بچه بوده ،ولی عروسی خواهر زادم فامیل داماد بچه هاشون ریختن وسط شاباش هارو و جمع کردن ،از دست یک بچه خودم 850هزارتومن گرفتم دادم خواهرم بیست تا بچه بودن

استارتر اون تاپیک چند وقت پیش تاپیک زد عروسی فلان فامیل بوده و دخترم رفته گل های روی ماشین عروس رو ک ...

ستاره 70رو میکی؟بچه اش با چاقو به دختر عموش حمله کرده بود بجایی عذرخواهی با جاریش دعوا کرده بود ،از چند تا مهد و مدرسه بچش برای رفتار خشونت آمیز اخراج شده،همه رو کتک میزنه فحش میده بچش،کسی اعتراض کنه هم مادر هم پدر با طرف دعوا میکنن یک جا گفت بچه ی ما عزیزه هر کاری بخواد میتونه بکنه

تاپیکشو خوندی؟مشکلم با خانومه نیستیه عده عقده بچه دارن برو بخون می فهمی چی میگم

وای همه اون خانم رو میشناسن برای همین اینطوری جواب میدن،عروسی قبلی که رفته بودن عروسی رو بوس خراب کرد گلهای ماشین رو کنده بود بجایی عذرخواهی به اونا فحش داده بود که گل رو می خواستن چیکار

ستاره 70رو میکی؟بچه اش با چاقو به دختر عموش حمله کرده بود بجایی عذرخواهی با جاریش دعوا کرده بود ،از ...

اره همونه

احتمالا فیکه، وگرنه مگه میشه کسی انقدر خودش و بچه ش گند بزنن و طلبکار هم باشن

اره همونهاحتمالا فیکه، وگرنه مگه میشه کسی انقدر خودش و بچه ش گنو بزنن و طلبکار هم باشن

یک بار گفتم اشتباه نکن دخترت گناه داره از هر مهد توبیخ میشه کمکش کن گفت تو گوه نخور 😁😂 دیدم مادر و دختر باهم اعصاب ندارن دیگه چیزی نمیگم