eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 عنوان بازم بی بی چک لعنتی😢 181 بازدید | 22 پست امروزم منفی شد دیگه نایی برام نمونده 😢😢😢امروز شیش روزه که از موعدم گذشته خیلی ناراحتم بنظرتون چیکار کنم اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪 1397/02/11 | 08:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 چند ماه اقدامی نزدیک یک ساله😢 اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
zahraaaaa1377 عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 700 نزدیک یک ساله😢 گلم برو از بده بعضی ها کلا بی بی هاشون منفیه برو از بده ببین چی میگه شاید بارداری اما بی بی نشون نمیده ب دلایلی تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
سارا۱۳۶۹ عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 19601 لعنت به بی بی چک منفی خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
راکعه عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 132 نزدیک یک ساله😢 منم یکساله خودمو صبور کردم قبلنا همش گریه و زاری.توکل کن بخدا نذر کن دلتو آروم کن و بدون استرس منتظرش باشمنم عقب افتاده دو روز ولی بی بی منفی
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 دکتر نرفتی؟ چرا چز ماه اول دکتر نرفتم از ماه دوم تو مطب ها سرگردونم هزار تا قرص هورمونی و آمپول 😢 اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 گلم برو از بده بعضی ها کلا بی بی هاشون منفیه برو از بده ببین چی میگه شاید بارداری اما بی بی نشون نمی ... روز بیست و دو سیکل بعد از باشگاه همراه با ترشح لکه های خون دیدم ولی تا الان همی بی بی چکا منفیه البته عفونت هم دارم اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
ناناجون۶۷ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 6256 چرا چز ماه اول دکتر نرفتم از ماه دوم تو مطب ها سرگردونم هزار تا قرص هورمونی و آمپول 😢 دوست عزیز سعی کن پیش یک دکتر بری تاانشاالله نتیجه بگیری. دختر خاله من دیروز بعد ۱۶ سال باردار شد اونم اوایل همش ابن ور ا نور میرفت تا حدود ۵سالی تحت نظر یک دکتر بود تا نتیجه گرفت ❤️🌷
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 توکل کن بخدا یک چیزی نذر کن بخدا از بس نذر کردم فقط باید تا دوسال هی نذرامو ادا کنم 😢 اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 منم یکساله خودمو صبور کردم قبلنا همش گریه و زاری. توکل کن بخدا نذر کن دلتو آرو ... منم ماههای اول عین دیوونه ها شده بودم ولی چن ماهی هست خوب شدم، وقت پریودی که ميشه باز میشم همون آدم سابق،ای یه هفته برام یکسال گذشته اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
zahraaaaa1377 عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 700 روز بیست و دو سیکل بعد از باشگاه همراه با ترشح لکه های خون دیدم ولی تا الان همی بی بی چکا منفیه البت ... منم تاحالا بی بی چکم منفی بود هرچی زدم ی بار هشت روز از وقتم گذشت اما بازم منفی بود ...بعضیا وقتی ک چند بار بی بی میزنن منفیه دیگه هرچی بزنن با وجود اینکه بار دارم هستن اما بازم منفیه ...ناراحت نکن خودتو تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 منم تاحالا بی بی چکم منفی بود هرچی زدم ی بار هشت روز از وقتم گذشت اما بازم منفی بود ... بعضیا وقتی ... توکل به خدا، من تا پنجشنبه نشدم میرم آزمایش میرم حداقل خیالم راحت بشه دیگه دارم به مرز جنون میرسم اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪