2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک لعنتی😢

181 بازدید | 22 پست

امروزم منفی شد دیگه نایی برام نمونده 😢😢😢امروز شیش روزه که از موعدم گذشته خیلی ناراحتم بنظرتون چیکار کنم

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
چند ماه اقدامی

نزدیک یک ساله😢

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک یک ساله😢

گلم برو از بده بعضی ها کلا بی بی هاشون منفیه برو از بده ببین چی میگه شاید بارداری اما بی بی نشون نمیده ب دلایلی

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
دکتر نرفتی؟

چرا چز ماه اول دکتر نرفتم از ماه دوم تو مطب ها سرگردونم هزار تا قرص هورمونی و آمپول 😢

گلم برو از بده بعضی ها کلا بی بی هاشون منفیه برو از بده ببین چی میگه شاید بارداری اما بی بی نشون نمی ...

روز بیست و دو سیکل بعد از باشگاه همراه با ترشح لکه های خون دیدم ولی تا الان همی بی بی چکا منفیه البته عفونت هم دارم

چرا چز ماه اول دکتر نرفتم از ماه دوم تو مطب ها سرگردونم هزار تا قرص هورمونی و آمپول 😢

دوست عزیز  سعی کن  پیش یک دکتر بری تاانشاالله نتیجه بگیری. 

دختر خاله من دیروز بعد ۱۶ سال  باردار شد اونم اوایل همش  ابن ور ا نور میرفت  تا حدود ۵سالی تحت نظر یک دکتر بود تا نتیجه گرفت

❤️🌷

توکل کن بخدا یک چیزی نذر کن

بخدا از  بس نذر کردم فقط باید تا دوسال هی نذرامو ادا کنم 😢

منم یکساله  خودمو صبور کردم قبلنا همش گریه و زاری. توکل کن بخدا  نذر کن  دلتو آرو ...

منم ماههای اول عین دیوونه ها شده بودم ولی چن ماهی هست خوب شدم، وقت پریودی که ميشه باز میشم همون آدم سابق،ای یه هفته برام یکسال گذشته

روز بیست و دو سیکل بعد از باشگاه همراه با ترشح لکه های خون دیدم ولی تا الان همی بی بی چکا منفیه البت ...

منم تاحالا بی بی چکم منفی بود هرچی زدم ی بار هشت روز از وقتم گذشت اما بازم منفی بود ...

بعضیا وقتی ک چند بار بی بی میزنن منفیه دیگه هرچی بزنن با وجود اینکه بار دارم هستن اما بازم منفیه ...ناراحت نکن خودتو

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
منم تاحالا بی بی چکم منفی بود هرچی زدم ی بار هشت روز از وقتم گذشت اما بازم منفی بود ... بعضیا وقتی ...

توکل به خدا، من تا پنجشنبه نشدم میرم آزمایش میرم حداقل خیالم راحت بشه دیگه دارم به مرز جنون میرسم