2777
2789

من ۸ ماه با شوهرم دوست بودم قبل ازدواج.و بعد اون ۸ ماه همیشه میگفت تصمیمش جدی بوده، خیلی دوسم داشته و نمیتونسته بیخیالم بشه. خانوادم اجبارم کردن ازدواج کنم، برام خاستگار اومد و منم به شوهرم پیام دادم که من میخوام ازدواج کنم و اگر دوست داری و شرایطشو داری و میتونی بیا . گذشت ما ازدواج کردیم. چند وقت پیش از اون مدل فیلما تو گوشیش دیدم تایپکشم زدم که خیلی حالم بد شد همشون تریسام و این مدل چیزا بودن. منی که خیلی بهش اعتماد داشتم و تا حالا یبارم گوشیشو چک نکرده بودم اصن اون شب داشتم نابود میشدم.بیخیال شدم و گفتم یه فرصت دیگه بدم بهش.دیروز خواستم اکانت قدیمی اینستاگراممو پیدا کنم، رفتم پایین پایین چتای شوهرم یکی دوتا دیلیت اکانت دیدم. فک کردم اکانت خودم بوده دیلیت شده، دیدم شوهرم با یه دختره چت میکرده تو دوران دوستیمون همزمان که با من بوده، به شدت بهش پیامای عاشقانه و ویسای عاشقانه میداده. ویساشو پلی کردم چندشم شد از حرفایی که میزد به اون دختر.باورم نمیشد. قبل ازدواج بهش گفتم من با کسی مجازی دوست بودم توام اگر بودی بگو میگفت نهه من با هیچکس قبل تو نبودم . با دختره قول و قرار ازدواج گذاشته بودن باهم درس میخوندن و حتی خواهر شوهرمم میشناخته دختره رو چون باهاش میرفته بیرون. همیشه خواهر شوهرم با یه حالت مظلومانه ای بهم میگفت تو خیلی عاشق تری.من فکر میکردم یجور تعریفه.شوهرم قشنگ انگار مشاور تحصیلیش بوده انقد عاشقانه صداش میکرد و حتی حضوریم خیلی هموددیدن. قول و قرار ازدواج گذاشته بودن باهم و حتی شوهرم میگفت بعد عقدمون میبرمت و میارمت شهرستان نگران نباش. بعد چت دوست شوهرم با شوهرمو خوندم دیدم بهش گفته بود وضع این دختره خیلی توپه(منو میگفت) ولی خیلی بهم وابستس میترسم ازدواج کنم دلش بشکنه وگرنه اگه این نبود الان بچم بغلم بود(با اون دختره)...باورم نمیشه هنوزم. شاید سوال باشه براتون که درجواب چی گفت گفت این دوستم بوده باهاش چت فیک ساختم که بقیه دوستام باور کنن منم تو رابطم!!! گفتم اینهمه مدت باهاش بودی بعد ۲ ماه چیشد اومدی با من ازدواج کردی اخه؟ تاریخ داشت چتاش سالی که عقد کردیم۲۰۲۰. چت فیک یکی دو صفحه میکنن نه اینهمه . تو باهاش بیرون رفتی . اسم خواهرتو میدونسته.باهم تصویری کلی زنگ زدین بهم. اونهمه ویس عاشقانه نیازه به دوستت بگی اینطوری صداش کنی . حالم خیلی بده از ذهنم بیرون نمیره این موضوع. چندشم میشه با توجه به اون فیلماو این ماجرا. کاش نمی دیدم. کاش باردار نبودم.

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالو دریابگذشته دو طرف باید تو گذشته بمونه

حالشم که خراب کرده. صبح تا شب که سرکاره و من تنهام.تو گوشیشم ازون فیلما دیدم دیگه فهمیدم به منم حسی نداره...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم سعی کن رد شی از این داستانا

میدونم بهم ریختی میدونم ذهنت درگیره ولی مهم الانه ببین الان چطوره رفتارش باهات

مردای ایرانی هیچ کدوم شیش دنگ نیستن

هر کدوم یه چیزی داره که آدم نمیتونه

ولی خودتو و بچه تو شکمت و از این افکار دور کن به زندگیت بچسب واسه بهتر شدن حالت تراپی برو

من بدترین چیزارو دیدم از همسرم ولی هنوزم دارم باهاش عاشقانه زندگی میکنم چون دوسش دارم و زندگیمو دوس دارم نمیخام خراب شه

فکر نکن تنهایی تو این موضوع اکثر زنای متاهل یه همچین چیزی تجربه کردن

کاش دستم میشکست نمیدیدم اصلا به قصد کنجکاوی نرفتم تو گوشیش اخه.

دور از جون! حالام بهش فکر نکن تو دنیا هیچکس و هیچ چیز مهمتر از خودت نیست مخصوصا که باردارم هستی ققط به خودت و بچت فک کن! از خدا کمک بخواه

بنظرم سعی کن رد شی از این داستانا میدونم بهم ریختی میدونم ذهنت درگیره ولی مهم الانه ببین الان چطوره ...

اینکه گردن نمیگیره و چتاشو پاک کرده خیلی عصبانیم کرده اینکه فکر میکنه من احمقم حالیم نیست میگه دوستم بوده. واقعا از اینکه اینطوری به شخصیتم توهین میشه خیلی ناراحتم. بخاطرش از خیلی چیزایی که تو خانواده پدریم داشتم راحت گذشتم.همه جوره با همه چیزش کنار اومدم. بهشم گفتم من خط قرمزم خیانته.خیانت فقط پیام دادن به جنس مخالف نیست به اینکه از اون مدل فیلما ببینی ،بازش نمیکنم ولی حتی شب تولدم داشته از اون فیلما می دیده! بهش گفتک با همه چیززززت کنار میام همین یه قلمو نکن با من.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دور از جون! حالام بهش فکر نکن تو دنیا هیچکس و هیچ چیز مهمتر از خودت نیست مخصوصا که باردارم هستی ققط ...

اون لحظه ای که فهمیدم کلی گریه میکردم خودشم خواب بود بیدار شد گفت بخدا هیچی نبوده بینمون گفتم چی میگی چتات هس همرو پاک کرد. خیلی حالم بده. یعنی دختره خیلی از من سر تر بوده؟ چیشد باهاش ازدواج نکرد؟ همش میرم جلو ایینه 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالشم که خراب کرده. صبح تا شب که سرکاره و من تنهام.تو گوشیشم ازون فیلما دیدم دیگه فهمیدم به منم حسی ...

چ ربطی داره

اعتیاد به این فیلما ی مشکله خانم

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه