2777
2789
عنوان

قدرمو نمی‌دونن

187 بازدید | 20 پست

حس میکنم بی ارزشه کارام برای بقیه ولی چون میدونم شدیداً بهم تکیه کردن و دقیقا نیازشونه و اگه انجامش ندم هیچکس انجام نمیده بازم ادامه دادم ولی..

من مثلا در هر شرایطی جواب تلفن میدم همرو و عادی حرف میزنم انگار هیچ نشده حتی اگه مریض باشم

در هر شرایطی من با مریضی هم اضافه کاری وایمیستم فقط خودمم عید تعطیلی جمعه همش هستم

در هر شرایطی کارای نامزدم و انجام میدم نصف کارش با خودمه تا۶صبح من کاراشو آنلاین راه میندازم

از خرید لباس برای خودم زدم نشستم دارم لباسامو پیش بخاری خشک میکنم که باز بپوشم و برای مادرم خریدم

هربار مریض شدم با پول خودم تنهایی هم رفتم دکتر ..

ولی بعضی وقتا یه رفتارهایی میکنن میگم چرا پس منم میخوام مثلشون بشم مثلا اگه مریض شدم ۱ماه بخوابم بگم دارم میمیرم

....

اشتباه میکنیاول اولویتت خودت باش

چجوری قضیه رو برعکس کنم اونا بیان این مدلی بهم اهمیت بدن

مثلا من بدون اینکه بگن میفهمم شونه کارشونو انجام میدم اما منو نمیفهمم چشمه اونا

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم مامانت فقط وقتی دوست داشت که حرفشو گوش کنی و کاری که میگه رو انجام بدی🥲

نه مادرم خوبه من کلا از بچگی پیشش زندگی نکردم تا الان پیش مادربزرگم بودم اون دوتا بچه معلول داره درگیرشونه

....

بذار راه نیوفتهاون موقع قدرتو میدونن

مثلا این جالبه با اینکه نامزد دارم و خانواده دارم مریض میشم با پول خودم میرم یا پول کم میارم با فروش طلای خودم که با پول خودم خریدم میرم دکتر و تنهایی میرم

الان موندم چجوری رسیدیم به اینجا چرا

....

پس نقش نامزدت چیه دقیقا

گفته بود فردا میبرمت دکتر که من همون روزش رفتم منتظر فرداش نموندم بابام هم گفته بود نمیخواد پولشو هدر بده

الآنم که خود نامزدم بستری هست بهش نگفتم مریضم

....

گفته بود فردا میبرمت دکتر که من همون روزش رفتم منتظر فرداش نموندم بابام هم گفته بود نمیخواد پولشو هد ...

شعلت چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.