2777
2789
عنوان

هدیه روز زن

287 بازدید | 20 پست

امروز نامزدم اومد خونمون ک منو ببره خونشون ، روز زن رو فقط بهم تبریک گفت و ابراز عشق کرد ،

هدیه برام نخریره بود حتی یه شاخه گل😔

درحالی ک هفته قبلش باخنده گفته بودم هفته دیگه روز زنه برام چی میخوای بخری!

فقط ب مامان هامون یه مبلغی رو واریز کرد

همش منتظر کادو یا سوپرایزش بودم ولی خبری نشد

بهش گفتم گفت بخدا پول نداشتم

مردا اگه بخوان میتونن پول اوکی کنند ولی دلم شکست چون من زنشم ازش انتظار داشتم

تازه آقا بهش برخورده سرسنگین رفتار میکنه

پارسال روز مرد ، من سوپرایزش کردم هم کیک خریده بودم هم هدیه اما اون....😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش اکثرا همینن

خوشحالی زن اونقدرا که ما فکر میکنیم براشون اهمیت نداره

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

میشه بری یه چک بکنی ببینی دلار اومده رو چند هزار!؟

رو خودتون و شریک زندگیتون فشار نیارید بخدا همون ابراز عشق و تبریک یعنی من به یادت هستم..

شاید نداره بهش فرصت بده بگو فرصت سورپرایز زیاده الان نشد چندروز دیگه ، اگه بخواهی همینطوری ادامه بدی و رو دلش سنگینی بزاری عمراً برات کاری انجام بده .

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خب شوهر منم گفت پول ندارم هر وقت اومد حسابم برات میخرم والا به پشمم نیست چون روزای دیگه هرچی خواستم خریده و مرد خوبیه حالا الان پول نداشته چه اشکالی داره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بگردم الهی💔تو هم روز مرد هیچ کاری نکن

خدانکنه گلم

فکرنمیکردم ازدواج کنم همسرم تو این مناسبتا بی تفاوت باشه ، پارسال من انقدر با ذوق رفته بودم براش کیک روز مرد خریده بود ک نگو

خب شوهر منم گفت پول ندارم هر وقت اومد حسابم برات میخرم والا به پشمم نیست چون روزای دیگه هرچی خواستم ...

چطور من براش ارزش قائل بودم جلو خانوادش خوشحالش کردم اونوقت اون حتی یه شاخه گل ک فوقش ۱۰۰تومنه برام نخرید بخدا یه شاخه گل میخرید بعد شرایطشو میگفت برام خیییییلی با ارزش بود تا اینکه خودشو ب اون راه بزنه دست خالی تشریف بیاره...

خب شوهر منم گفت پول ندارم هر وقت اومد حسابم برات میخرم والا به پشمم نیست چون روزای دیگه هرچی خواستم ...

باز همسر شما بهتون توضیح داده بوده

بمن حتی راجب اینکه برام هدیع نخریده بوده ب روی خودش نیاورد

ب مادر خودشم میگفت پول ندارم واریز نمیکرد

میشه بری یه چک بکنی ببینی دلار اومده رو چند هزار!؟ رو خودتون و شریک زندگیتون فشار نیارید بخدا همون ا ...

عزیزم میدونم الان شرایط اقتصادی همه بده

اما یه شاخه گل ساده بدون تزیین یا گلسر بخدا انقدر هزینه نداره منکه توقع هدیه گرون نداشتم

عزیزم میدونم الان شرایط اقتصادی همه بدهاما یه شاخه گل ساده بدون تزیین یا گلسر بخدا انقدر هزینه نداره ...

عزیز من تو دندون رو جیگر بزار

بجای این ناراحت شدن و اینا

بگو خب من الان شرایطمونو درک میکنم و منتظرم همسرم چند روز دیگه سورپرایزم کنه یهویی😍

مرد رو با حرفات خام کن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عزیز من تو دندون رو جیگر بزار بجای این ناراحت شدن و اینا بگو خب من الان شرایطمونو درک میکنم و منتظرم ...

اخه چقدر این مسیر رو برم ولنتاین برام چیزی نخریده بود بعد باباش متوجه شد بهش گفت فردا ببر بیرون براش چیزی بخر اونم منو برد برام لباس خرید

فقط حرص میخورم ک پارسال با چ ذوقی رفته بودم برلش کیک خریده بودم

حرص نخور منم خیلی ناراحتم

خب طبیعی آدم دوست داره خوشحال کنه و خوشحال بشه و ارزش رابطش زیاد بشه

ولی اینکه فقط تو بخوای خوشحال کنی فقط ارزش خودتو میاری پایین

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊