2777
2789
عنوان

هدیه روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 20 پست
عزیز من تو دندون رو جیگر بزار بجای این ناراحت شدن و اینا بگو خب من الان شرایطمونو درک میکنم و منتظرم ...

البته قرار بود چند وقت پیش برام یه وسیله ای بخره بعد منکه با خنده گفتم پس هدیع من کو گفت قراره اون وسیله ای ک میخواستی رو بعدا اوکی کنم دیگه

منم گفتم امروز روز زنه نه چندوقت دیگه

تو میتونستی اون وسیله رو امروز اوکی کنی

بنظرشما چکارکنم

حرص نخور منم خیلی ناراحتمخب طبیعی آدم دوست داره خوشحال کنه و خوشحال بشه و ارزش رابطش زیاد بشهولی این ...

البته قرار بود چند وقت پیش برام یه وسیله ای بخره بعد منکه با خنده گفتم پس هدیع من کو گفت قراره اون وسیله ای ک میخواستی رو بعدا اوکی کنم دیگه

منم گفتم امروز روز زنه نه چندوقت دیگه

تو میتونستی اون وسیله رو امروز اوکی کنی

بنظرشما چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد از ۱۳سال زندگی . هرسال میخرید امسال هیچچچچچچی نخرید . درخالی که من یک هفته پیش روز مرد رو خریدم نگه داشتم مردا اگه بخوان میتونن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

البته قرار بود چند وقت پیش برام یه وسیله ای بخره بعد منکه با خنده گفتم پس هدیع من کو گفت قراره اون و ...

عزیزم منم هدیه ای نگرفتم قرار شد به قول شما بعدا اوکی شه مال منم مشکل این بود که وقت نداشت ولی نه اینکه شبانه روز کار داشته باشه نه، وقت داشت فقط اولویتش من نبودم و دیگه روز زن تموم شد💔 از دیروز هزار بار گفتم یعنی من زن نبودم؟ یا مادر نبودم؟

ناراحتی شدیدم نمیزاره سیاست به خرج بدم و به عنوان کسی که توشرایط شمام و به شدت عصبی نمیتونم راهنماییت کنم اصلا😅

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊