2777
2789

دعایی هست راهی هست خدا اجازه بده منم زندگی معمول خودمو داشتم باشم نعمت هایی که بقیه دارن داشته باشم یا برام معجزه بشه یا بمیرم یا حداقل رهام کنه خسته شدم

اگه زندگی یه نعمته من نعمتشو نمیخوام اصلا غلط کردم پشیمونم گوه خوردم اگر خودم داوطلب زندگی بودم من نمیدونستم اینقدر فرق و تبعیض قائل میشه بین بنده ها الان هم خیرشو نمیخوام حداقل رهام کنه فقط زجر نده من نمیخوام زنده باشم مگه زوره چی کار کنم تو همین جوونی بمیرم نیاز به خودکشی نباشه دعایی هست؟زبون خدا رو بلد نیستم شما که ادعا میکنین بلدین و خدا اینو گفته اونو گفته و باهاش حرف میزنین بگین من چی کار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا با مرگ رها نمیکنه .بلکه یقه ات را میگیره

تو ادم خوبی باش در فراق با خدا گریه کن .زودتر به وصال میرسی .مادربزرگم هر روز صلوات میفرستاد .زود فوت کرد .مریض شد در چشم بهم زدن .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

نه اونجوری دیگه جای تو و خدا عوض میشه

اونجوری خودکشی میکنم چون راه دیگه ای ندارم وقتی خدا خدای خوبی نیست دیگه انتظار چه احترام و اطاعتی داره مگه زوره عشقت کشید یکی رو بدبخت کنی یکی رو خوشبخت فرق من و بنده های خوشبختش چی بود

تو باید خودتون به ی دکتر نشون بدی مغزت ایراد داره و روانی هستی

خواجه ای که تو باشی توی تاپیکای جنسی و لای زنها میلولی مثل اخته حرم و نوار بهداشتی بهتره لال شی

من دعاهایی ک میگی بلد نیستم.فقط ب گذشته ک نگاه میکنم ی وقتا توی شرایطی بودم ک مرگ و واقعا قلبا میخاستم.الان شکر خدا میکنم ک توی اون وضعیت نمردم...ادامه داره دنیا دختره خوب.گریه کن خودتو بزن ظرف و ظروفو بشکون جیغ بکش...خسته هم بشو.ناامید ولی نه...نا امید نشو. بنظرم ب طرز عجیب و پیچیده ای قانون دنیا همینه.اول ب جنون میکشنودت بعد ارومت میکنه و کم کم اونجوری فکرشو نمیکنی درستش میکنه..چیزای نشدنی ام زیاد دیدم درست شده.امیدتو بچسب

بگو مشکلاتت چیان منی که بختم و رزقمو بستن هم جن عاشق دارم هم جن مزاحم ، کار و شعل هم نمبتونم پیدا کن ...

هر چی که فکر کنی.یعنی یادم نمیاد چیزی تو زندگیم عادی بوده باشه

من دعاهایی ک میگی بلد نیستم.فقط ب گذشته ک نگاه میکنم ی وقتا توی شرایطی بودم ک مرگ و واقعا قلبا میخاس ...

ولی من برعکس.از نوجوانی میخواستم خودکشی کنم کاش میکردم کاش تعلل نمیکردم کاش بی خیال نمیشدم اون موقع جسارتم هم بیشتر بود حیف که نشد