2777
2789
عنوان

پول لعنتی !!!

412 بازدید | 26 پست

همشو تو یه تایپک میزارم که راحت باشین ابجیا! شوهرمن درامدش نسبتا خوبه راستش خودمم اصن ولخرج نیستم به پس انداز عقیده دارم راستش من از 1سال پیش یه پولی پس انداز کرده بودم بعد اینو قرضی دادم به بابام شوهرمم ازاون پوله خبر نداش ولی اتفاقی فهمید ازاون موقع برا پول دادن خیلی اذیت میکنه هرچی میخوام میگه اگه خودت پول داری بخر ! ازاون موقع هم پول تو جیبی خیییلی کم بهم داده شاید تو سه ماه گذشته کل پولی که بهم داد50تومن بوده همش دهره اذیت میکنه باورکنیدبرام شارژمیفرسته بعد پولشوازم میگیره برامناسبتا مث تولدو روز مادرو پدر عروسی اینا مجبورم دستمو بکنم تو جیب خودم چون هیچی نمیده تاحرف پول میزنم میگه خرجت تازگیا خییییلی رفته بالا فک کنم خودم بد عادتش کردم چدوقتی پول نمیداد از پس اندازای خودم استفاده میکردم الان کی پس اندازام ته کشیده مجبورم برا هرخریدی ازش پول بگیرم فک مکنه دارم خیلی خرج میکنم میخوام برم سرکار ولی یه بچه کوچیکم دارم نمیدونم چیکا کنم  😢خیلی عصبی شدم 

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همسرم میدونست پول پس انداز میکنم ولی مقدارشو نه بعدم این پول مال خود خودم بودپولی که قرار بود برا خودم چیزی بخرم به قر فرم هزار تا حای دیگه خرج کنم پس انداز کردم

کارت درست نبوده پول همسرت و دادی به پدرت .بخاطر همین بهت اعتمادی نداره . میتونی شبا از جیبش بردار پ ...

اون پولو همسرم ریزه ریزه مثلا ده تومن پنج تومن داده بود به من برا خودم پس دیگه پول همسرم محسوب نمیشد مال من بود میتونستم هرتصمیمی دلم میخواد براش بگیرم 

حالا پس انداز یواشکی کردی هیچی . اما رفتی پولشو دادی به پدرت اینو دیگه کجای دلم بذارم؟

پس انداز یواشکی نبود همسرم میدونست ولیدنمیدونست چقده

اون پولو همسرم ریزه ریزه مثلا ده تومن پنج تومن داده بود به من برا خودم پس دیگه پول همسرم محسوب ...

مردا این چیزا رو نمیدونن عیزم الان اون فکر میکنه هزار تومن بتو بده تو میبری میدی به خانواده ات .

بنظر من بشین باهاش جدی صحبت کن تا کمی بهت اعتماد کنه و رضایتش و جلب کن 

میخواستم بامامانش راجب بهشدصحبت کنم ولی میونم برم به کسی بگم همسرم برا اینکه خودشو تو جیه کنه از خودس دروغم میزاره روش به نفع خودش تموم میکنه نمیدونم چیکا کنم

مردا این چیزا رو نمیدونن عیزم الان اون فکر میکنه هزار تومن بتو بده تو میبری میدی به خانواده ات . بن ...

به خدا باهاش صحبت کردم خییلی مشکل اینه قبلا هم برا پول دادن یکم اذیت میکرد ولی پشتم به همون پس اندازه محکم بود میدونستم نده خودم دارم ولی الان ندارم هیچی اونم نمیده

میخواستم بامامانش راجب بهشدصحبت کنم ولی میونم برم به کسی بگم همسرم برا اینکه خودشو تو جیه کنه از خود ...

وای این مردا چرا خسیس، خب پول خودت بوده دوست داشتی به پدرت قرض بدی، اصلا کار بدی نکردی، با همسرت آرام و مهربان صحبت کن، این حق شماست که پول بخواهید

میخواستم بامامانش راجب بهشدصحبت کنم ولی میونم برم به کسی بگم همسرم برا اینکه خودشو تو جیه کنه از خود ...

نه به هیچ وجه به خانواده شوهرت نگی به ضرر خودت میشه مطمئن باش اونا اگه حق با توهم باشه طرف پسر خودشون میگیرن