2777
2789
عنوان

پول لعنتی !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 26 پست
وای این مردا چرا خسیس، خب پول خودت بوده دوست داشتی به پدرت قرض بدی، اصلا کار بدی نکردی، با همسرت آرا ...

مرسی که حرفمو فهمیدی ..خیلی باهاش صحبت کردم اروم بامهربونی باقهر ولی نمیشه امشبم باز حرف زدیم که گفت برو سرکار خودمم بدم نمیاد که دستم تو جیب خودم باسهمث این گداها دستم برا حقم هی جلوش دراز نباشه ولی بچم چی ؟خانواده خودمم مخالف کارکردنم هستن!!

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشبم به شوخی گفتم من دارم تو خونهزحمت میکشم بچه رو جم جور میکنم غذا درس میکنم ینی حقن نیس برجی 100تومن پول تو جیبی داشته باشم!!(که ندارمم ) گفتم الان یه پرستار بچه بخای بگیری 500تومن کمتر نیس یه کارگرم 300کمتر نمیگیره بعد تو به برجی 10.20تومنی که به من میدی میگی خرجت خییلی بالا!!

مرسی که حرفمو فهمیدی ..خیلی باهاش صحبت کردم اروم بامهربونی باقهر ولی نمیشه امشبم باز حرف زدیم که گفت ...

خب در مورد کار کردن نظر خانواده ات مهم نیست، تصمیم گیری با شماست، اگر کار خوب با حقوق مناسب پیدا کنی حتما برو، اما اگر حقوقش کم باشه اذیت میشی گلم، هم کار خونه هم کار بیرون آدم رو داغون می کنه، اما در هر صورت همسرت باید به شما پول بده

حالا قرار شده فردا برم برا کار یه جا صحبت کنم  بچه رو هم میده مادرش نمیتونم که هم تو خونه زحمت بکش بچه خونه رو جم کن هم برا حقم سرم منت بزاره 

من ادم مغروریم اینکه هردفه برا پول مجبورم دستمو جلوش دراز کنم قانعش کنم که برا چی میخوام  میمیرم 

واقعا اینایی که میان میگن ازشوهرت پنهان کاری کردی باور کنین سوهرم میره ماشین میخره به من نمیگه میگه برا چی باید به تو بگم چا دزومی داره تو بدونی اصن ادم حطابم نمیکنه بعد من برا پولی که مال خودمه برم براش توضیح بدم !!بعدم اگه میدونست همچین پولی دارم به هزار ترفند ازم میگرفتش

چرا شوهرت نمیفهمه وظیفشه بهت پول بده 

حتی اگ بعد از اون‌قضیه اینطور شده این حقو نداره 

برو سر کار اگ تونستی  اگ بعدا گفت نرو سرکار بخاطر بچه و این چیزا شرط کن بهت پول تو جیبی خوب بده ک پس انداز کنی ی وقت نری سر کار پول مهد بچتو خودت بدیا 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
چرا شوهرت نمیفهمه وظیفشه بهت پول بده  حتی اگ بعد از اون‌قضیه اینطور شده این حقو نداره  ب ...

نه ولی میترسم برم سر کار فک کنه کلا دیگه از پول دادن به من مرخصه 

نه ولی میترسم برم سر کار فک کنه کلا دیگه از پول دادن به من مرخصه 

مگه الان بهت میده 

خب شما هم فقط برا خودت خرج‌کن خرج خونه نکن اصلا 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
حالا قرار شده فردا برم برا کار یه جا صحبت کنم  بچه رو هم میده مادرش نمیتونم که هم تو خونه زحمت ...

این کار اشتباه ترین کاره ...خودت دستی دستی داری پروش میکنی که بهت پول نده... یه کارت خودت رو بهش میدی میگی ماهی اینقدر بریز توشبعد بهش بگو  چه دلیلی داره مثل گداها با من رفتار میکنی ... عزت زن رو زیر سوال میبری یکمم کولی بازی قاطیش کن حساب کار دستش بیاد ...

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون