همشو تو یه تایپک میزارم که راحت باشین ابجیا! شوهرمن درامدش نسبتا خوبه راستش خودمم اصن ولخرج نیستم به پس انداز عقیده دارم راستش من از 1سال پیش یه پولی پس انداز کرده بودم بعد اینو قرضی دادم به بابام شوهرمم ازاون پوله خبر نداش ولی اتفاقی فهمید ازاون موقع برا پول دادن خیلی اذیت میکنه هرچی میخوام میگه اگه خودت پول داری بخر ! ازاون موقع هم پول تو جیبی خیییلی کم بهم داده شاید تو سه ماه گذشته کل پولی که بهم داد50تومن بوده همش دهره اذیت میکنه باورکنیدبرام شارژمیفرسته بعد پولشوازم میگیره برامناسبتا مث تولدو روز مادرو پدر عروسی اینا مجبورم دستمو بکنم تو جیب خودم چون هیچی نمیده تاحرف پول میزنم میگه خرجت تازگیا خییییلی رفته بالا فک کنم خودم بد عادتش کردم چدوقتی پول نمیداد از پس اندازای خودم استفاده میکردم الان کی پس اندازام ته کشیده مجبورم برا هرخریدی ازش پول بگیرم فک مکنه دارم خیلی خرج میکنم میخوام برم سرکار ولی یه بچه کوچیکم دارم نمیدونم چیکا کنم 😢خیلی عصبی شدم
از هیچکی هیچی بعید نیس حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت
امشبم به شوخی گفتم من دارم تو خونهزحمت میکشم بچه رو جم جور میکنم غذا درس میکنم ینی حقن نیس برجی 100تومن پول تو جیبی داشته باشم!!(که ندارمم ) گفتم الان یه پرستار بچه بخای بگیری 500تومن کمتر نیس یه کارگرم 300کمتر نمیگیره بعد تو به برجی 10.20تومنی که به من میدی میگی خرجت خییلی بالا!!
مرسی که حرفمو فهمیدی ..خیلی باهاش صحبت کردم اروم بامهربونی باقهر ولی نمیشه امشبم باز حرف زدیم که گفت ...
خب در مورد کار کردن نظر خانواده ات مهم نیست، تصمیم گیری با شماست، اگر کار خوب با حقوق مناسب پیدا کنی حتما برو، اما اگر حقوقش کم باشه اذیت میشی گلم، هم کار خونه هم کار بیرون آدم رو داغون می کنه، اما در هر صورت همسرت باید به شما پول بده
واقعا اینایی که میان میگن ازشوهرت پنهان کاری کردی باور کنین سوهرم میره ماشین میخره به من نمیگه میگه برا چی باید به تو بگم چا دزومی داره تو بدونی اصن ادم حطابم نمیکنه بعد من برا پولی که مال خودمه برم براش توضیح بدم !!بعدم اگه میدونست همچین پولی دارم به هزار ترفند ازم میگرفتش
حالا قرار شده فردا برم برا کار یه جا صحبت کنم بچه رو هم میده مادرش نمیتونم که هم تو خونه زحمت ...
این کار اشتباه ترین کاره ...خودت دستی دستی داری پروش میکنی که بهت پول نده... یه کارت خودت رو بهش میدی میگی ماهی اینقدر بریز توشبعد بهش بگو چه دلیلی داره مثل گداها با من رفتار میکنی ... عزت زن رو زیر سوال میبری یکمم کولی بازی قاطیش کن حساب کار دستش بیاد ...
برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون