2777
2789
عنوان

چجوری دوست خانوادگی پیدا کنم

64 بازدید | 11 پست

خانوما اولا عضویتم مبارک خیلی ذوق دارم. بعد یه سوال من شهر غریبم آدم تو داری هم هستم حوصله رفت و آمد ندارم ولی دخترم که ۱۱ سالشه خیلی دوست داره ما رفت و آمد داشته باشیم ما با دوستاش رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم ولی من دو تا مشکل دارم یکی اینکه بلد نیستم چجوری دوست خانوادگی پیدا کنم دوماه من معمولی هستم ولی خانواده همکلاسی ها و دوستای دخترم همه آزاد و قلیون کش و البته آدم های به نظر خوبی میان و اصلن کارهاشون به من ربط نداره ولی میخواستم بدونم به نظر شما میتونم با هاشون رابطه خانوادگی برقرار کنم اگه آره چجوری باید باهاشون ارتباط بگیرم شوهرمو کارش حوریه که دوستی نداره که بخوام ارتباط خانوادگی داشته باشیم راستش خودمم از تنهایی خسته شدم ولی نمیدونم چجوری؟

سخته

ولی کم کم شروع کن

از کارای مدرسه و پارک رفتن با خانم بخاطر بچها

بعدم همسراتون

ولی مهمه بتونین باهم حال کنید

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا هر کسی رو به حریم خونه و خانوادت راه نده خودت با مادرا میتونی دوست بشی و بچه ها رو بیرون ببرین مثل پارک یا استخر ولی شوهرتون رو قاطی نکنید

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سختهولی کم کم شروع کناز کارای مدرسه و پارک رفتن با خانم بخاطر بچهابعدم همسراتونولی مهمه بتونین باهم ...

خدایی خیلی سخته یعنی من بهشون پیشنهاد پارک بدم؟متاسفانه چند ساله درگیر بچه داری هستم اصلا عرضه دوست یابی ندارم

نه اصلا هر کسی رو به حریم خونه و خانوادت راه نده خودت با مادرا میتونی دوست بشی و بچه ها رو بیرون ببر ...

آره خودمم نمیتونم اطمینان کنم ولی از طرفی دخترم عاشق رفت و آمد خانوادگیه

خدایی خیلی سخته یعنی من بهشون پیشنهاد پارک بدم؟متاسفانه چند ساله درگیر بچه داری هستم اصلا عرضه دوست ...

ببین دوست پیدا کردن توی سن بالا خیلیییی سخته مگر خیلی اجتماعی باشی

من خودم دوستام برمیگرده به مدرسه و دانشگاه بعدش هیچی

پس سعی کن به واسطه دخترت راه رو باز کنی

اونی که خانوادش باب میلته و بچه خوبیه مرتب دعوت کن خونت پیگیر درساش باش و با مادرش ارتباط برقرار کن

کم کم بیرون و پارک اول از خانمش بعد همسرانتون

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

آره خودمم نمیتونم اطمینان کنم ولی از طرفی دخترم عاشق رفت و آمد خانوادگیه

باهاش صحبت کن که خواستش منطقی نیست آدم از ذات کسی که خبر نداره همون رابطتتون رو برای بیرون خونه نگه دارین و خوش بگذرونین...منم شهر غریبم ولی با همسایه هام حتی رفت و آمد ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی روابط خانوادگی و اجتماعی رو با چه کسایی دارید ؟دوستی ندارید ؟

ماهی یکی دوبار میریم شهرستان پیش خانواده هامون و خودمون باهم وقت میگذرونیم پنجشنبه و جمعه میریم بیرون تو این شهر یکی از دوستان دوران مجردی همسرم هست که خب از همون اول ازدواج باهم رفت و آمد داشتیم و مسافرت و اینا زیاد رفتیم دیگه ۱۳ساله هم دیگه رو میشناسیم هر دو یا سه ماه هم دیگه رو میبینیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40