2777
2789
عنوان

رابطه عاطفی همزمان با درس خوندن

178 بازدید | 30 پست

میشه هم در یک رابطه عاطفی با ی مرد خیلی خوب ک هیچ جوره نمیخام از دستش بدم باشم هم در کنارش برای کنکور درس بخونم ؟؟
بهشم خیلی وابستم

نه، حواستو پرت میکنه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا حتی اگه بهترین باشه

واقعا نمیشه . اخه خیلی پسر خوبیه میدونم اصنش شبیهش پیدا نمیکنم
دانشجوی پرستاری دانشگاه اصفهانم الان . ولی من ب پزشکی علاقه دارم . خونوادمم خیلی فشار میارن ک دوباره برا کنکور بخونم چون رتبم اونقدا هم بد نبوده . نمیدونم واقعا تو منگنه گیر کردم نمیدونم چیکار کنم سختمه تصمیم گیری

واقعا نمیشه . اخه خیلی پسر خوبیه میدونم اصنش شبیهش پیدا نمیکنمدانشجوی پرستاری دانشگاه اصفهانم الان . ...

اگه هدف خودت کنکوره نه واقعا نمیشه فعلا بچسب به کنکور

ولی اگه خودت از رشتت راضی هستی به نظر من ول کن کنکورو بچسب به پسره

اگه هدف خودت کنکوره نه واقعا نمیشه فعلا بچسب به کنکور ولی اگه خودت از رشتت راضی هستی به نظر من ول کن ...

اولاش پرستاری رو دوست داشتم ولی خیلی بد از پرستاری شنیدم هی بدِ ای رشته رو گفتن میترسم برم بخونم ای رشته رو

وابستگی ک نه اگر ازدواج با مرد خوب رو تجربه کنی پیشرفت تحصیلی هم میکنی ارامشت بیشتر میشه و تمرکزت می ...

واقعا خیلی پسر خوبیه خانواده دار کارمندم هست سنی هم نداره . یعنی میگی اگر باهاش ازدواج کنم بعدش بشینم درس بخونم بهتره ؟؟

اولاش پرستاری رو دوست داشتم ولی خیلی بد از پرستاری شنیدم هی بدِ ای رشته رو گفتن میترسم برم بخونم ای ...

پرستاری خب باید واقعا اگاهانه واردش شد

رشته ای هست که سختی زیاد داره فشار کاری زیاد شیفت های سخت و حقوق کمی که در قبال زحمتی که میشکن هیچه واقعا

اگه با این شرایط اوکی هستی ادامه بده اگه نه خب کنکور بده

پرستاری خب باید واقعا اگاهانه واردش شد رشته ای هست که سختی زیاد داره فشار کاری زیاد شیفت های سخت و ح ...

اره واقعا سخته از هر پرستاری ک راجع به کارش پرسیدم راضی نبوده متاسفانه هیچ کس فک کنم واقعا خیلی سخت باشه