2777
2789
عنوان

رابطه عاطفی همزمان با درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا سخته از هر پرستاری ک راجع به کارش پرسیدم راضی نبوده متاسفانه هیچ کس فک کنم واقعا خیلی سخت ...

اره واقعا سخته

ولی خب خیلی ها بازم با این وجود راضی ان

از اول باید همه اینارو بسنجی

اره واقعا سخته ولی خب خیلی ها بازم با این وجود راضی ان از اول باید همه اینارو بسنجی

درست میفرمایید . من نمیدونم دید مردم نسبت به شغل پرستاری چطوریه . شما خودتون دیدتون نسبت به خانومایی ک پرستارن چیه ؟؟ اینکه میگن دید جامعه بده درسته ؟؟

درست میفرمایید . من نمیدونم دید مردم نسبت به شغل پرستاری چطوریه . شما خودتون دیدتون نسبت به خانومایی ...

نه اگه منظورت دید جامعه هست که اهمیت نده

تو جامعه همیشه کسایی هستن که به هر چیزی که شاید فکرشو نکنی ایراد بگیرن و یا دید بدی داشته باشن

پرستاری خیلی هم شغل شریف و ارزشمندی هست

منتها من میگم متاسفانه تو کشور ما نسبت به اون همه زحمت و سختی ای که این بنده خدا ها میشکن حقوق چندانی نمیدن بهشون و بخاطر همینه که اکثر خود پرستارا ناراضی ان

وگرنه نه مشکلی نداره

نه اگه منظورت دید جامعه هست که اهمیت نده تو جامعه همیشه کسایی هستن که به هر چیزی که شاید فکرشو نکنی ...

درست می فرمایید خیلی ممنونم ازتون، لطف کردید جواب دادید من واقعا با نادیده گرفتن دستمزد و اینا به پرستاری علاقه داشتم خیلی اینو شنیدم ک گفتن مردم دید بدی نسبت ب پرستاری دارن برای همین خیلی ترسیدم و مُردد بودم . خداکنه خدا بهم کمک کنه بهترین تصمیم رو بگیرم. مجدد از شما هم ممنون به حق حضرت زهرا بهترین ها رو براتون آرزو میکنم

درست می فرمایید خیلی ممنونم ازتون، لطف کردید جواب دادید من واقعا با نادیده گرفتن دستمزد و اینا به پر ...

مرسی عزیزم همچنین شما انشالله

اگه خب با وجود سختی و حقوقش اوکی هستی خب به نظر من پس همین رشته رو ادامه بده و اون پسره رو بچسب و دید جامعه رو ول کن

مرسی عزیزم همچنین شما انشالله اگه خب با وجود سختی و حقوقش اوکی هستی خب به نظر من پس همین رشته رو ادا ...

بله عزیزدلم لطف کردی بابت راهنماییت من واقعا با علاقه ی قلبی به ای رشته تو انتخاب رشته این رشته رو زدم بعدش حمله های فامیل و دوست و آشنا شروع شد ک اره تو ایقد میگفتن درست خوبه اخر پرستار شدی اصلا دید مردم ب پرستار خوب نیست و فلان هزار تا بدی از پرستاری گفتن یهو انگار ذوقم کور شد

درست می فرمایید خیلی ممنونم ازتون، لطف کردید جواب دادید من واقعا با نادیده گرفتن دستمزد و اینا به پر ...

یه موضوع دیگه ای هم که هست الان یادم افتاد بگم خب اگه بخوای مجدد کنکور بدی امسال از کنکور محرومی و میره برای سال ۴۰۶

و خب به نظر من خیلی از زندگی عقب میوفتی واقعا

بله عزیزدلم لطف کردی بابت راهنماییت من واقعا با علاقه ی قلبی به ای رشته تو انتخاب رشته این رشته رو ز ...

نه اصلا به این چیزا اهمیت نده

فامیل و بقیه همیشه ازین چیزا میگن

شما یچیز دیگه هم میرفتی باز یه ایرادی میگرفتن

پس اهمیت نده و زندگی خودتو بکن