خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
روی تشکیل اعضای بدن جنین تاثیر میزاره..ینی اینقد مهمه مشروب که بخای از بچت بگذری؟؟
نه عزیزم مشروب مهم نیست میخوام فقط بدونم که منکه میخوام برا بچه اقدام کنم باید از کی بزارم کنار بعدشم یکی میگف حتی اگه از یه مدت قبل بزاری کنار باز رو بچت تاثیر داره .خیلی میترسم
❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤ مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
بدشکلیهای صورت، مانند پلکهای افتاده، استخوان گونه پهن و نبود چاله فیلتروم (چالهای زیر بینی که به وسط لب بالا منتهی میشود)
هماهنگی کم در حرکات
توانایی کم در مهارتهای اجتماعی، مانند مشکل در ایجاد و حفظ روابط دوستانه
مشکلات یادگیری، حافظه ضعیف، ناتوانی در فهم مفاهیمی مانند زمان یا پول
مشکلات رفتاری مانند بیشفعالی، ناتوانی در تمرکز، انزوای اجتماعی، تکانشگری
اضطراب زیاد
بدشکلی در انگشتان
نقایص کلیوی
مشکلات قلبی
مشکلات دیداری و شنوایی
تغییرات خلقی شدید
هوش پایین
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
وزن پایین هنگام تولد دور سر کوچک تاخیر رشدی بدشکلیهای صورت، مانند پلکهای افتاده، استخوان گونه پ ...
اینا علایم مادرانی بود که حین بارداری مصرف میکردن نه قبلش
در مورد قبلش چیزی پیدا نکردم