2777
2789
عنوان

کسی میدونه

97 بازدید | 12 پست

کسی میدونه خانمی که مشروب میخوره اگه بخواد اقدام به بچه بکنه از کی باید مشروب نخوره و ممکنه چه خطرایی برای جنین داشته باشه ؟؟؟

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

خطراتش فوق العااااااده زیاده.تقریبا چار پنج ماه قبل از اقدام نباید خورد.درست اطلاع ندارم

پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از شمایی که همسره علی هستی بعیده 😆😂

شوخی کردم عشقم.😍😍😍😍😘😘😘😘

انشاالله خدا بهت نی نی ناز بده 🙏

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
از شمایی که همسره علی هستی بعیده 😆😂 شوخی کردم عشقم.😍😍😍😍😘😘😘😘 انشاالله خدا بهت نی نی نا ...

فدات مرسی عزیز دلم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
خطراتش فوق العااااااده زیاده.تقریبا چار پنج ماه قبل از اقدام نباید خورد.درست اطلاع ندارم

مثلا چه اثراتی داره اگه کسی میدونه بگه

از سه ماه قبل نخوری بهتره

ولی بازم مهم اینه طی مدت بارداری مصرف نشه

تاکید دکترا رو همینه 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

روی تشکیل اعضای بدن جنین تاثیر میزاره..ینی اینقد مهمه مشروب که بخای از بچت بگذری؟؟

پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶
روی تشکیل اعضای بدن جنین تاثیر میزاره..ینی اینقد مهمه مشروب که بخای از بچت بگذری؟؟

نه عزیزم مشروب مهم نیست میخوام فقط بدونم که منکه میخوام برا بچه اقدام کنم باید از کی بزارم کنار بعدشم یکی میگف حتی اگه از یه مدت قبل بزاری کنار باز رو بچت تاثیر داره .خیلی میترسم 

• وزن پایین هنگام تولد
  • دور سر کوچک
  • تاخیر رشدی
  • بدشکلی‌های صورت، مانند پلک‌های افتاده، استخوان گونه پهن و نبود چاله فیلتروم (چاله‌ای زیر بینی که به وسط لب بالا منتهی می‌شود)
  • هماهنگی کم در حرکات
  • توانایی کم در مهارت‌های اجتماعی، مانند مشکل در ایجاد و حفظ روابط دوستانه
  • مشکلات یادگیری، حافظه ضعیف، ناتوانی در فهم مفاهیمی مانند زمان یا پول
  • مشکلات رفتاری مانند بیش‌فعالی، ناتوانی در تمرکز، انزوای اجتماعی، تکانشگری
  • اضطراب زیاد
  • بدشکلی در انگشتان
  • نقایص کلیوی
  • مشکلات قلبی
  • مشکلات دیداری و شنوایی
  • تغییرات خلقی شدید
  • هوش پایین
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
وزن پایین هنگام تولد دور سر کوچک تاخیر رشدی بدشکلی‌های صورت، مانند پلک‌های افتاده، استخوان گونه پ ...

اینا علایم مادرانی بود که حین بارداری مصرف میکردن نه قبلش 

در مورد قبلش چیزی پیدا نکردم

وزن پایین هنگام تولد دور سر کوچک تاخیر رشدی بدشکلی‌های صورت، مانند پلک‌های افتاده، استخوان گونه پ ...

مرسی فداتشم