2777
2789

چندماهه طرف کلاهبرداری کرده تا حدودی اطلاعاتش در اومده ولی یکم مسیرم تا اونجا دوره با بچه نمبتونم بیوفتم دنبالش

کسی هست از اونجا که کمکم کنه

از 10تا20 تومنم مژدگانی میدم بجان خودم راست میگم به بخدای بالاسر راست میگم بیاین همونجا حضوری ادرس این بیشرف را بدید و مژدگانی تون را بگیرید

درخواست دوستی بده من نیستم اما ممکنه بتونم کسیو جورکنم برات

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar

اینجور تاپیکا که میزنن وعده پول میدن هویت مردم رو دربیارن مسدود کنید مشخص نیست طرف راست میگه دروغ میگه شاید اصلا اتفاق بدی برای یک نفر بیوفته اصلا مسئله این نیس یه چیز دیگس یه عده هم از خدا بیخبر میان اینو کمک میکنن نمیدونن که اونا هم شریک جرم هستن ، هر اتفاقی بیوفته کسی که ادرس و هویت اونم فاش کرده شریک جرمه