2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم

126 بازدید | 15 پست

سلام من قبلا خیلی خودمو دوس داشتم،وقتی بچه بود خیلی خوشگل بودم اما اما رفته رفته از نحوه برخورد آدمها متوجه شدم که من رو دوس ندارن، مدرسه میرفتم منو توی جمعشون نمیپذیرفتن،قالم میذاشتن،مثلا یبار گفتن تو چشم بذارو ما قایم شیم ،سرمو برگردوندم دیدم همشون رفتن یکیشون که زرنگ کلاس بود بهم گفت میخواستن قالت بذارن .....یا قرار بود قبل اینکه با هم بازی کنیم با هم بریم،خوراکی بخریم اما اونا دونفری رفتن و منو تنها گذاشتم ولی خوراکی منو هم میخوردن حتی یکیشون اسباب بازیمو دزدید و گفت برنداشته.....دوره دبیرستانم کسی دوسم نداش اما سعی میکردم با همه ارتباط برقرار کنم ، شاگرد تنبل نبودم اما همه دوس داشتن با دختر خوشگل صمیمی باشن....دانشگاهم تنها بودم...هیچ پسری منو نخواس....تک و توکم توی مجازی یا هول بودن یا با خودم میگفتم منو رد میکنه و واقعا یبار اینطور با یه پسری رفتم بیرون،اون اومد شهرمون.... ماسک داشتم حس کردم ازم خوشش اومده بار دوم بدون ماسک رفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من انسان های بسیار زیبا هم رفته رفته فرسوده میشن من خودمم چهرم معمولیه اما همونجور که هستم خودمو بینهایت دوست دارم به این نتیجه رسیدم که زیبایی به دیدگاه افراد بستگی اره ممکنه شما از نظر خودت زشت باشی اما از نظر من زیبا قرار نیست به خاطر بازخورد دیگران خودتو گوشه گیر کنی نمیخواد خب نخواد لطفا کمی اعتماد به نفس داشته باش

به هرکی به اندازه لیاقتش بها بده🤌🏻🤞🏻

مثل منی

من تا ۱۵ سالگی خیلی اعتماد بنفس داشتم ولی واقعا هم زیبا بودم همه بهم میگفتن خوشگل

وارد دبیرستان که شدمم خیلییییی از ریخت افتادم.. خیلی فکروخیال میکردم

کاربری دست چند نفره

ببینم بنظرم مقصر خودتی تا زمانی که خودت رو محتاج توجه دیگران قرار میدی تا زمانی که نظر دیگران رفتار دیگران برات مهمه همینه ول کن خب بدرک که کسی نمیاد باهات حرف بزنه یا هرچیز دیگه تو خودت باید اول برای خودت ارزش قائل شی تا زمانی که خودت به خودت احترام نزاری هیچ بهت احترام نمیزاره تو مغرور باش اتفاقا اگر اونا اومدن سمت تو تو باهاشون اوکی نشو تو سمتشون نرو اونموقعه همه چی درست میشه

مثل منیمن تا ۱۵ سالگی خیلی اعتماد بنفس داشتم ولی واقعا هم زیبا بودم همه بهم میگفتن خوشگلوارد دبیرستا ...

راهنمایی همه بهم میگفتن خوشگلل

اندامم اون موقع پر بود شبیه بدن سازا بودم🥲😶

کاربری دست چند نفره

راهنمایی همه بهم میگفتن خوشگلل اندامم اون موقع پر بود شبیه بدن سازا بودم🥲😶

چهره ادم عوض میشه 🥲خب اگه خوش هیکلی این یه امتیاز خیلی مثبته ،استعدادشو داری برو باشگاه