2777
2789
عنوان

به این پسره امیدوار باشم یا نه

249 بازدید | 26 پست

کراشم بود به یه بهونه ای بهش پیام دادم

بحث ادامه پیدا کرد و تا سه چهار روز همش پیگیرم بود

گذشت تا جمعه هفته پیش

شبش بحثمون شد

همون توی بحث هم ریز اشاره کرد که حس گرفته

اخرین حرفی هم که زدیم این بود که گفت من حساسم روی لباس و ...

منم گفتم من برا این چیزا به بابامم جواب نمیدم

بعدم دیگه خداحافظی

جزییات بیشتر تاپیک قبلم هست

حالا از اون شبه خبری ازش نیست

به نظرتون دوباره پیام میده یا کلا تموم کرده؟

اسکله بنظرم بیکاره کاره زندگی نداره از خودش هیچ فکری نداره یه چی تو گوشش خوندن مثل طوطی همونارو داره تکرار میکنه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به چه بهونه ای بهش پیام دادی؟

اول به بهونه اینکه شهری که زندگی میکنم بهش پیام دادم

صحبتمون تموم شد هفته بعدش تولدشو تبریک گفتم و از همون تبریک تولدش خودش بحثو ادامه داد

بذار تموم شه من یه مورد اینطوری داشتم هنوز خبریم نبود اما دهنمو با اعتقاداتش آسفالت کرد بذار بره گم ...

نه من که عمرا پیام نمیدم

ولی میخوام ببینم که اون ممکنه پیام بده یا نه

چیو داره تکرار میکنه یعنی؟

عقاید پوسیده یکی دیگه رو که تو گوشش خوندن گفتن پسر باید اینجور باشه دختر باید اینجور باشه...اون فکر تو نیس فکر یه سری چیزه احمقانس اصلا هم رفتارشو تو رابطه بلد نیس اگه بلد بود میفهمید پشت تلفن جای این حرفا نیس و اینکه همش با بحث میخواد حرفشو تحمیل کنه به جای خوب حرف زدن هم بنظرم یه رد فلگه...نه رفتارشو با خانوما بلده و قواعد رابطه سالمو میفهمه چین با این بری تو زندگی هر روز دیگه میخواد دعوا بندازه سر هر چیز کوچیکی همش بهت گیر بده

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

نه من که عمرا پیام نمیدم ولی میخوام ببینم که اون ممکنه پیام بده یا نه

چه اهمیتی داره؟ چرا شما دخترا انقدر ساده آید آخه...الان اصلا نباید بهش فکر کنی اون فقط یه عامل بدبختیه!..پیامتم داد بدون هیچ جوابی بلاک کن