2777
2789
هکسره خانم معلم 😐راهه داستان ؟اوله راه ؟ 🤦♀️🤦♀️🤦♀️

چقد رومخی،😐😐😐

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاجعه است . فاجععععه ها ! خودشون ابتدایی ترین اصول نگارش رو هنوز بلد نیستن ، ادعاشون گوش فلک رو کرده ...

خیلیا مدل تایپشون اینه راحتن امتحان املا نمیدیم اینجا که شما مغزتون مشکل داره درگیر چه چیزایی هستین اینجا براتون دعا میکنم انشالله که بهتر میشین

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

به شغل دیگه ای فکر کن

چرا عزیزم؟از چیش بیشتر به ستوه اومدی؟میدونم هم حقوقش پایینه هم سروکله زدن با بچه ها سخته

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
سال اولمه

بنظرم کمی صبوری به خرج بدی درست میشه و قلقش دستت میاد با آزمون رفتی؟؟؟میشه یکم راهنمایی کنی که چقدر خوندی و چه منابعی؟من عاشق تدریسم قبلنم ریاضی تدریس میکردم اما چون دوتا بچه دارم میترسم سختم بشه

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه