2777
2789
همکارتم . خوب خودت نباید اجازه بدی داستانو حاشیه درست بشه .من راهه هر داستانو حاشیه ای رو بستم اگه ک ...

هکسره خانم معلم 😐

راهه داستان ؟

اوله راه ؟ 🤦♀️🤦♀️🤦♀️

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورتون ؟

منظورم واضحه ! غلط املایی هکسره داری . اونم دو تا توی ی۶ پاراگراف😐😐😐

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
معلم کلاس اول😬

فاجعه است . فاجععععه ها !

خودشون ابتدایی ترین اصول نگارش رو هنوز بلد نیستن ، ادعاشون گوش فلک رو کرده ، از همه هم طلبکارن

شما لطف کن غلط نگیر خوبو بدو خودم تشخیص میدم

کاملا معلومه تشخیص میدی ! مخصوصا کاربرد هکسره رو !

[QUOTE=403734128]منظورم واضحه ! غلط املایی هکسره داری . اونم دو تا توی ی۶ پاراگراف😐😐😐[/QUOTEدوست ...

دوست نداری اینجوری تایپ کنی ! سواد نداری ! هیچ کس از روی دوست داشتن هکسره رو غلط نمی نویسه

هیچجا مفتی پول نمبدن

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین