2777
2789
پول دستش داشتم با مکافات ۱۰ تومن ۵ تومن ۵۰ میلیون گرفتم ۵۰ تومن دیگش چک داد قسم خدا پیغمبر ک پاس میش ...

برگشت بزنید پس یا این اوصاف با زبون خوش نمیده

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان زنگ زدم میگه باید صبر کنی ندارم میخوای برو شکایت کن

واااااا

پس برگشت خورده چکش

چقد بوده مبلغش؟

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

۵۰

ایشالله درست میشه

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

ن حرف حساب حالیش نی برگشت بزنم بعد چی میشه؟

همه حساب هاش بسته میشه اگه خیلی اذیت بشه مجبوره پرداخت کنه تا حساب هاش درست بشه در غیر این صورت باید منتظر بمونی کی واقعا نیاز داره به حساب های بانکیش تا پول شما رو بده

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خدا کنه بیاد انقد حرص خوردم حس میکنم سرم داغ شده اشغال بهش زنگ زدم میگ برو شکایت کن بیشرف

ن اصلا نگران نباش من خیلی با چک سروکار دارم،هفته ای سه چهارتا دارم،اگه پول تو حسابش باشه،حتما بحسابت وصول میشه جای نگرانی نیس