2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین توروخدا

321 بازدید | 29 پست

من ۲۰ آبان پریود شدم ولی پریودم همیشه طوری بوده که ۵ تا ۷ روز حتی گاهی ۱۰ روز هم زودتر میشدم این ماه نشدم

دلم آشوبه.

روش جلوگیریمم با کاندوم و طبیعی همزمان

احتمال بارداری هست؟

وای منم ایودی دارم و کاندومم استفاده میکنم ای ماه یروزشو کاندوم نزدیم و بعدش اورژانسی خوردم منم همش میترسم باردار باشم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه مدت پریودم به هم ریخته بود رفتم ۵ تا بی بی چک گرفتم هروقت آشوب به دلم می افتاد استفاده میکردم ...

منم میزنم ولی باز دلم اروم نمیشه

صبح ساعت ۱۱ یکی زدم منفی بود تا الان هر نیم ساعت نگاهش میکردم همون یکی بود تازه رفتم دیدم دیدم یه خط نازک خیلیییی کمرنگ افتاده به زور معلومه

داغون شدم دوباره

دوسه روز پیش بود تایپک گفتی هنوز نشدی؟بلدشو برو آزمایش بده باردار نبودی دمنوش بورمادران بخور

بله شما گفته بودی بومادران بخورم؟خریدم خوردم اتفاقی نیفتاده

بیبی چک هم میزنم منفیه

انشالله که نیستی

انشالله

انشالله شما هم نباشی

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
منم میزنم ولی باز دلم اروم نمیشهصبح ساعت ۱۱ یکی زدم منفی بود تا الان هر نیم ساعت نگاهش میکردم همون ی ...

معمولا روز موعد دیگه نشون میده اگه بودی همون لحظه می افتاد. بعد ۵ دقیقه که دیگه اعتبار نداره. من شده بعد یه ربع هم اون هاله افتاده ولی باردار نبودم

😊
بله شما گفته بودی بومادران بخورم؟خریدم خوردم اتفاقی نیفتادهبیبی چک هم میزنم منفیه

بی بی چک نه گلم آزمایش بده

بی بی چک یک هفته تا ده روز بعد موعد درست نتیجه میده

سلامتی و خوشبختی دخترم
معمولا روز موعد دیگه نشون میده اگه بودی همون لحظه می افتاد. بعد ۵ دقیقه که دیگه اعتبار نداره. من شده ...

ببین من از موعدمم انگار گذشته.چون سیکلم یک ماه نیست

همیشه معمولا یک هفته زودتر میشم

بله شما گفته بودی بومادران بخورم؟خریدم خوردم اتفاقی نیفتادهبیبی چک هم میزنم منفیه

ولی امکان نداره بورمادران بخوری نیاد عزیزم طناب بزن از پله بپر رابطه عمیق داشته باش

سلامتی و خوشبختی دخترم
ولی امکان نداره بورمادران بخوری نیاد عزیزم طناب بزن از پله بپر رابطه عمیق داشته باش

بخدا همه کار کردم

جز اون بورمادران زعفرون غلیظ خوردم رازیانه خوردم

بورمادران رو روزی چند بار باید خورد؟.من دوبار خوردم از اون روز که شما گفتی

خیلی تلخ و بدمزست