2777
2789
عنوان

کادو روز زن🥲

558 بازدید | 30 پست

واقعا فقط من انقد بدبختم؟فک کنید داداشم برام یه دست لیوان چای خوری فرانسه خیییلی قشنگ گرفت برا روز زن.باجناق داداشمم کارگاه دارن بهم یدونه شلف خیییلی خوشگل چوبی داد برا جا ادویه هام.بابامم پول داد.اونوقت شوهرم چی حتی بهم تبریکم نگفت🥲گی تو بخت بدبختم تازه امروزم ک روز مادر بود باهام سرسنگین تر بود

کاش از دستش خلاص شم زودتری

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

من بابام فقط به مامانم تبریک گفت ولی سه شنبه از بابام پول گرفتم گل و کادو براش گرفتم ولی چون مادر بزرگم پارسال فوت کرده امروز خیلی مامانم ناراحت بود و گریه کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم دعوامون شده چون دیشب نبوده و مهمون اسباب بازی دخترمو شکونده😂اشکال نداره بابا بگذر. سال اول که میگفت تو هنوز مادر نشدی سال دوم مادر شده بودم ولی فقط برای مادرش گذاشت منم برای خودم استوری گذاشتم سال سوم هم خبری نبود🤣

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

دست همشون درد نکنه، دلیل هدیه ندادن همسرتون چیه؟

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

شوهر منم حتی تبریک خشک و خالی نگفت . ولی زن عموم پیام داده اولین زنِ روزت مبارک...

گفتم چرا منو استوری نکردی؟ مگه ندیدی عمو و داداشت و پسر عمه ات اینا استوری کردن؟ میگه دوس نداشتم . عمق فاجعه اونجا بود که بعد این کلمه حتی یک کلمه هم نتونستم بگم . فقط گفتم خدافظ و قطع کردم❤️🩹💜

شوهرمنم فقط یه شاخه گل مریم و یه پیتزا خرید و اومد کله مو بوس کرد منم گفتم هرسال یه گل میخری و دعوا راه انداختم و گریه کردم گفتم چون من بچه ندارم کادو نمیخری یه کولی بازی که نگو😂😂

گناه من سادگی بود .

شوهرمن میگه توراهه از بلک فرایدی دیجی کالا خریده 🤣🤣 اون مال تولدم بود ولی میگه روز زن و یلدایی و تولدت همش همینه چون گرونه نزدیک ۲ تومن ادکلنیه ک دوس دارم ...

البته حدس خودمه تقریبا مطمعنم همونه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ما تازه خونه خریدیم دستش خالیه هیچ نخرید البته پارسالم نخرید چند ماه بعدش با کادو تولدم ی تیکه طلا خ ...

من اصلا انتظار کادو ندارم نمیتونست یه تبریک از ته دل بگه

یه شاخه گل؟

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱