2777
2789
عنوان

کادو روز زن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 30 پست
شوهر منم حتی تبریک خشک و خالی نگفت . ولی زن عموم پیام داده اولین زنِ روزت مبارک...گفتم چرا منو استور ...

هعییییب💔💔💔

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
شوهرمنم فقط یه شاخه گل مریم و یه پیتزا خرید و اومد کله مو بوس کرد منم گفتم هرسال یه گل میخری و دعوا ...

اشباه کردی خواهر

کاش برا منم یه گل میگرفت راضی بودمااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا انتظار کادو ندارم نمیتونست یه تبریک از ته دل بگه یه شاخه گل؟

من شاخه گلش رو هم نمی خواستم...اگه فقط بهم میگفتی روزت مبارک عزیزم . خیلی خوشحال میشدم . ولی اون حتی استوری هم نکرد...❤️🩹🥲

خوبیای امروزتو ببین ک چقدر دوست دارن

قرار نیست همیشه اونجوری پیش بره ک ما دلمون میخواد

نیمه پر رو ببین

شوهرت هم یه روزی متوجه میشه حس خوبتو اینجوری از دست میده

حالا چش بوده امروز؟؟

چرا باهاش مستقیم و رک نمیگی من بهش میگم چرا نخریدی مهم کادو نیست باید بفکر باشی ،،

برام ارزش نداره

اینش قشنگه طرف ب فکرت باشه

خوبیای امروزتو ببین ک چقدر دوست دارن قرار نیست همیشه اونجوری پیش بره ک ما دلمون میخواد نیمه پر رو بب ...

کلا همیشه باهام سرسنگینه

نمیدونم چرا

دلیلش بخت بد منه

نگین اینجوری🙁

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻