2777
2789

من خود خانوادش پدر و مادر و خواهرش از اول گرم و با محبت بودن منم همینطور

ولی تمام فامیلای درجه دومشون مخصوصا خانوما یجورین مثل خاله و عمه و دختراشون ... اول اینکه انقدر زوم میکنن رو خودم و کارام که انگار ادم ندیدن که همش معذب میشم بعد جمع میشن با خودشون حرف میزنن و میخندن اصلا با من صحبت نمیکنن

چند بارم پیش اومده تو اتاقی اشپزخونه ای بودن تا من وارد شدم حرفشون و قط کردن که خب احتمالا راجب من حرف میزنن فقط خداروشکر خواهر و مامانش باهام خوبن حالا من خودم هر وقت یکی جدید وارد خانوادمون میشد سعی میکردم برم طرفش احساس غریبی نکنه حالم بهم خورده ازشون انگار طلبکارن ازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرم جنوبی هستند و خیییییلی عروس دوست ،منو رو سرشون میزارن خیلی دوسم داشتن از اول هم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879