2777
2789
عنوان

یه کاری کردم بغض داره خفم می‌کنه

446 بازدید | 35 پست

سلام من عادت دارم جلو عمو ها و دایی هام و پدر بزرگم خیلی پوشیده باشم نه خیلی ولی یه لباس عادی یقه بسته و آستین بلندم نمیتونم باید روش مانتو بپوشم خلاصه امروز پیش همه ی عمو هام... عادتمو شکوندم یه لباس عادی اسپرت تنگم نبود پوشیدم و خب ببخشید برجستگی... معلوم میشد یقه بسته گشاد و استین بلند همه یه جوری نگاه میکردن تو چهرم الان عذاب وجدان دارم اونام بیچاره ها تعجب کرده بودن از این حجم راحتی من 🥲😮💨

منم مث تو باید بلند باشه و برجستگی نباشه . زشته اخرش

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکی حساس شدی

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

نه بخدا پوشیده بود خیلی عادی ولی میترسم ببخشید بدنم معلوم شه کلا من وسواس فکری ام داشتم بهتر شدم الا ...

حالایکبارطوری نیس محرم بودن ولی خب دفعه بعد اگر فکرمیکنی بعدش اذیت میشی بپوش منم حتی جلو بابام نمیتونم لباس تنگ بپوشم . تیشرت شلوار که تنگه بدم میاد

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

محارم هستند، شما هم پوشش ات خوب بوده ، واقعا اینها که تو مهمونی مانتو می پوشند را نمی فهمم.می تونی د ...

درسته درکل من اینجوری حس میکنم که ابروم رفت عادت دارم همیشه شال سرم باشه و مانتو گشاد رو تنم ولی دیروز ..

حالایکبارطوری نیس محرم بودن ولی خب دفعه بعد اگر فکرمیکنی بعدش اذیت میشی بپوش منم حتی جلو بابام نمیتو ...

تنگ نبود به لباس عادی زمستونی یقه بسته پوشیده و گشاد ولی راحت نبودم حتی جلو بابام

تنگ نبود به لباس عادی زمستونی یقه بسته پوشیده و گشاد ولی راحت نبودم حتی جلو بابام

نمیدونم ... منم لباسام باید حداقل تا پایین باسن باشه . بالای باسن باشه حتی گشادم باشه باز حسم خوب نیست

حتی سارافن دوختم . تو دل باز . واسه جلو پدرم بپوشم 😊

نمیدونم ... منم لباسام باید حداقل تا پایین باسن باشه . بالای باسن باشه حتی گشادم باشه باز حسم خوب نی ...

شلوارم گشاد بود عزیزم لباسمم یه خورده کوتاه بود ولی درکل آبروم رفته یع چیزی بگو آروم شم لطفا 🥲

شلوارم گشاد بود عزیزم لباسمم یه خورده کوتاه بود ولی درکل آبروم رفته یع چیزی بگو آروم شم لطفا 🥲

گفتم که عزیزم . حالا همین یه بار بود و اونام محرمت بودن نامحرم نبوده که انقدر ناراحتی گلم

پیش میاد

تجربه شد که سری بعد حواست به احساس خودت باشه کاری نکنی حست بد بشه منم ازنظر حتی مامان و خواهرم اینکه روم نمیشه براشون عجیبه ولی مهم حس خودمه که بخودم حس بدی پیدا نکنم 😘