2777
2789
عنوان

برخورد بد خواهرشوهرم

112 بازدید | 3 پست

من دوتا دختر دارم و این جوجه سومیه همه چیز عالی بود شوهرم یه سالن کوچیک گرفت چون ما اصلا اهل تشریفات نیستیم میتونستیم بیایم یه باغ بگیریم ولی خب فایدش چی بود؟ پز به فامیل؟ خواهرشوهرم معمولا خسلی تقلید میکنه اگر بچه هام یه کلاسی برن بچه های اونم باید همون کلاسو برن اگه چیزی بخرم اونم باید همونو بخره بارداری دومش تقریبا همزمان با بارداری سومم بود اون یه پسر داره اونم یک ماه پیش جشن تعیین جنسیت آنچنانی گرفته بود باغ و دی جی و بچشم دختر شد خیلی براش خوش حال شدم اون شب و خیلی بهش تبریک گفتم چهارشنبه که جشن تعییرن جنسیت بچم بود یه کم که گذشت و کیک خوردیم و فهمیدیم بچه دختره اومد پیشم بهم گفت اینم جا هست شما گرفتین؟ و رفت من خیلی ناراحت شدم چون من کلا اهل تشریفات نبودم و نیستم اگر اون میخواد خودش اینجوری باشه نظر خودشه ولی با اون همه پول که داده بود میتونست بره دو تیکه طلا بخره واسه بچه پس انداز بشه اما خب به من مربوط نیست زندگی خودشه به هر حال ولی دلیل نمیشه اون توی زندگی من دخالت کنه که

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان