2777
2789
عنوان

مادرم تاج سَرم آغوش تو بوی بهشـ🌺ت میده 🤗❤️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4553 بازدید | 753 پست

امام صادق عليهالسلام فرمودند:

💫🌾 منْ سَرَّهُ اَنْ يَكُونَ مِنْ اَصْحابِ الْقائِمِ فَلْيَنْتَظِرْ، وَلْيَعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَ مَحاسِنِ الاَْخْلاقِ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ. 🌾💫

🌼 كسى كه مايل است جزء ياران حضرت مهدى (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) قرار گيرد بايد منتظر باشد و اعمال و رفتارش درحال انتظار با تقوى و اخلاق نيكو توأم گردد. 🌼🍃

📒 بحارالأنوار ،ج ۵۲،ص ۱۴۰

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم دیدار ندارم شده ام کور گناه

رو که رو نیست ولی تشنه دیدار توام

آرزو بر من آلوده روا نیست ، ولی

کاش یک روز ببینم که ز انصار توام

اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

آقاجان درست که لایق آمدنت نیستیم...

اما قرنهاست بار انتظار تورا

بردوش کشیده ایم

افتان و خیزان میرویم

و همچنان انتظارت را بردوش میکشیم...

وشاید خیلی زود می آیی

و ما این غمی را که به سنگینی قرنهاست

به زمین میگذاریم،

مولای من!

ما به امید رویای آمدنت نفس می کشیم

زودتر برگرد...

▪️اللهم عجل لولیک الفرج

الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘

من هراسانم از خودم و حملات و وسوسه هاے شیطان

هراسانم از آن لحظه اے ڪه از خودم و خودت غافل مےشوم و تو مرا مےبینے

از آن بدتر از شرمندگے بعد از غفلتم هراسانم ڪه چگونه دوباره صدایت کنم

چگونه دوباره ⚘اللهم عجل لولیک الفرج⚘ بگویم

منے ڪه شیطان غافلم ڪرده از تو

اما هرچه من از شما غافلم شما مراقبم هستید

توبه مےڪنید به جاے من

و واسطه مےشوید براے بخشش من

بین خداے مهربان و رحیم

و چه زود همچون پدرے مهربان

خطاے فرزند را فراموش مےکنید

آقاے مهربانے شرمنده ام به اندازه تمام دل شڪستنهایم و غافل شدن هایم

شرمنده ام که فرزند خوبے برایت نبودم . . .😔

هرچند نمیتوانم بگویم که امام عصر علیهالسلام چه اندازه شیعیان را دوست دارد، اما میتوان به کمک احادیث و روایتهایی که در اینباره فرموده شده، تا حدودی آن را دریافت. امام رضا علیهالسلام در حدیثی فرمودند: «الاِمام الاَنیس الرّفیقُ و الوالِدُ الشَّفیقُ و الاَخ الشقیق و الاُمُّ البَرَّه بِالوَلَدِ الصَّغیر وَ مَفْزَعُ الْعِبَادِ فِي الدَّاهِيَةِ النَّآدِ : امام، همدم مهربان و پدر دلسوز و برادر دوقلو و مادر دلسوز نسبت به بچهی کوچک و پناه بندگان خدا در گرفتارى سخت است.»...

یادِ تـــو؛ ابر بهاریست!

که بر چشمانم میبارد...

و هر قطرهاش،

قلبم را پُر از شکوفه میکند!

وقتی بیایی... فصلِ دنیا؛

همیشه بهار میشود!

سلام زیباترین بهار

الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج#

لَـیِّنقَـلبیلِوَلِیِّاَمرِک#

روز همه مادران عزیز مباااارکاااا😍😍😍💚💚💚💚💚💚

ماچ به همتوووون 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🩷🩷🩷🩷🩷🩷💚💚💚💚💚💚💚

اگه خواستین تو تاپیک آخرم شرکت کنید عزیزان 😋😍

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

🟢 صلوات، رمز دیدار یار🔵 امام صادق علیهالسلام فرمودند:🔹مَنْ قَالَ بَعْدَ صَلَاةِ الْفَجْرِ وَ بَعْ ...

عزیزم اگه مایل بودی تو تاپیک آخرم شرکت کن ختم صلوات هدیه به حضرت فاطمه زهرا داریم 🩷🌈

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز