2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

918 بازدید | 33 پست

بعد دوازده سال زندگی سر خیانت مسخره اش یه ساله زندگیمون بهم ریخته...تو این یه سال هر کاری کرد خونمون خراب شه ولی راضی نشد کوچیکترین کاری کنه برگردیم بهم،منم دیگه خسته شدم چند روز میشه از ناچاری راضی به توافق شدم که دو تا سکه بده طلاقم رو بده...ولی دارم دق میکنم،مگه میشه زندگی مثل دسته گلمون پا به عقلی و هرزگیش به باد بره،من این زندگی رو از زیر زمین به عرش رسوندم...بخدا که من آتیش میگیرم،من واسه ساختن این زندگی کلی تدبیر به کار بردم...شده سه شیفت هم پشت هم برداشتم که قسطامون نمونه با دست شکسته رفتم سرکار،فردا سقطم برگشت بدون استراحت سرکار،بخدا یه سقطم سر پا تو شیفت بودم که شد...خودشم کم زحمت نکشیده تو گرما و سرما!!!آخه چجوری دلش میاد بی انصاف!!!؟من دارم آتیش میگیرم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همچین بی لیاقتی و خودت باید از زندگیت مینداختی بیرون اینا اصلا درست بشو نیستن مثل نامزد خودم که بخاطر پارتنر قبلیش نامزدی و بهم زد

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

متاسفانه مردا گاهی واقعا عقل شون رو از دست میدادن بخاطر هوس چندروزه رابطش با اون اشغال در چه حده؟کی ...

اصلا متوجه نشدم کیه،فقط گفتم خط مخفی داشتی ازش پرینت بیار گف جدا شیم...

روزای خوب هم میاد نگران نباش

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

چرا راضی شدی به دوتا سکه

من باشم جات همشو میگیرم و حتی اگر نده همین که زندگیش مختل میشه و چند سال درگیر قایمکی زندگی کردن و درگیر جور کردن پول و نتونه ازادانه زندگی کنه آدم میشه

والا وقتی چند سال زحمت و از خود گذشتگی آدمو برا زندگی نمیبینن چه دلیلی داره انقد مفت و راحت از زندگیشون بزنیم بیرون و راحت برن یکی دیگه بیارن و خوشحال خوشحال زندگی کنن

وقتی بچه نداری چرا خودتو آزار میدی فقط زودتر خودتو خلاص کن این آدم لیاقت تو رو نداره من به خاطر بچه هام موندم ولی هر روز دارم زجر میکشم دارم جون میدم اصلأ یادم نمیره باهام چیکارا که نکرد وقتی داشت با اون هرزه خوش میگذروند الان هم اصلأ باورش ندارم و همش شک این دیگه زندگی نیست عین مردگیه جدا شود برو دنبال زندگیت مطمئن باش خودش سرش به سنگ میخوره که اون روز خیلی دیره

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
چرا راضی شدی به دوتا سکهمن باشم جات همشو میگیرم و حتی اگر نده همین که زندگیش مختل میشه و چند سال درگ ...

هر چی داشت زد به اسم خانوادش مهریه رو هم کردن۱۴تا پیش قسط رو هم برداشتن اونم داره راحت زندگی میکنه فقط منم انگار این وسط موندم ترجیح دادم خودمو راحت کنم...

همش میگم شاید بچه داشتیم انقدر راحت دست رنج۱۲سالمون به باد نمیرفت

نه این فکر رو نکن آدم بی ذات به بچه فکر نمیکنه وقتی بیفته دنبال هرزگی بچه براش بی معنی میشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی