دیشب تو خواب پسری که منو میخواست دیدم میگفت خیلی بدی هیچ وقت نمیبخشم زود قضاوتم کردی تو هیچ وقت منو نشناختی و نمیدونی من کیم وچیم من این آدمو خیلی باشد بد برخورد کردم خیلی توهین و تحقیرش کردم خدا شاهده این کارو فقط برا خودش کردم و نه اینکه خودم از اون بالاتر میدیم برای اینکه نا امید بشه حرف های بش زدم و رفتار های کردم که از عذاب وجدان چند روزی حالم بد میشد دیشب من داشتم راجب شهدا میخوندم راجبشون مستند میدیم مداحی گوش میدادم خواستم با اونا نزدیک شم که حالم خوب شه ولی این پسر تو خواب بم گفت شهدای ساحل عاج نمیزارن هیچ وقت نمیزارن این یعنی چی؟ یعنی به خاطر اون پسره نمیزارن من حالم خوب شه؟ چرا من الان گناهکار شدم وقتی من بیشتر از اون اذیت شدم اون مقصر بود اون همه رو به جون من انداخت حالا من گناهکارم؟
تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
همینه همین خواب برام عجیب کرده من ديشب بعد از مطالعه راجب شهدای دفاع مقدس رفتم سراغ مدافعین حرم دقیقا نمیدونم دنبال چی بودم ولی دلم میخواست با یکیشون فقط با یکیشون ارتباط بگیریم حالا این خواب دیدیم الان رفتن سرچ کردم دیدم کلا یک نفر اسمش محمد سلیمانی الکونی اهل ساحل عاج فقط همینه که از آفریقا تو سوریه شهید مدافع حرم شده اصلا متوجه نمیشم این یعنی چی
تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚