2821
2789
عنوان

کادوی روز زن

3762 بازدید | 165 پست

سلام دوستان دیشب من همسرم برام یک گل رز خرید تزیین شده بایک جعبه کادویی که توش ست لباس زیر بود بعد صحبت شد گفتم از کجا واینا خریدی گفت منکه روم نمیشد برم بخرم همکارم که خانوم هست صحبت شده گفتم نمیدونم چی بخرم برای خانمم اونم گفته لباس زیر بخر بعد گفت سایزش چنده وهمسرم نمیدونسته وعکسای دونفره مون رو نشون داده بعد همسرم به حسابش پول زده اون همکار خانومش رفته لباس زیر وگل خریده همسرمم که اومد هم خودش از کیک فروشی هم کیک خریده بود بنظرتون کارشون عادی بوده یا من حساس شدم یکم الان فکرم مشغوله

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خیلی نرمال نیس

چه برداشتی میگیری شما

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
حساس چیه عجیب هم هست

منم فکرم درگیره