خوردن خوابیدن گرسنه بودن راه رفتن نشستن تو خونه بودن بیرون رفتن غذا درست کردن
تازه سه ماهم تموم شده شبا اصلا نمی تونم بخوام گرسنه مبشم یه عذابه غذا می خورم یه عذاب بدتر
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم اینجوری بودم بارداری سختی داشتم اصلا پهلو به پهلو شدن خیلی سخت بود کمر درد ضعف تنگی نفس ولی فک میکردم اینا سختن ولی بچم به دنیا اومده میدونم اونا هیچ بودن
عجیبه اینهمه از بارداری شکایت و ناله می کنید چند شکم چند شکم هم میزاد که پدر شوهر و مادرشوهر خوشحال ...
چرت و پرت کم تر بگو بخاطر دخترم چون تنها بود و دلش خواهر برادر می خواست آوردم
من دارم درد و دل می کنم شما که مبتونی ببندی دهنتو نمی تونی؟