2777
2789
عنوان

جاریم پیام

273 بازدید | 18 پست

سلام منو جاریم بعد دوسال باهم اوکی شدیم رابطمون از سنگینی در اومد حالا دیروز جاریم پیش مادرشوهرم بود بعد بهم زنگ زد گفت مامان میگه شما هم بیاین اینجا من داشتم میرفتم خونه مامانم گفتم اونجا چه خبر هست گفت هیچی ما هستیم گفتم اهان فکر کردم امشب مهمونی هست معذرت میخوام من دارم میرم خونه مامانم خلاصه خداحظی کردیم حالا امروز بهش پیام دادم که فردا خونه مادرشوهرم جشن من میخوام برم تونمیایی با اینکه سین کرد والان هشت ساعت میگذره و چند بار آنلاین شده اما جوابمو نداده دارم دق میکنم دوست ندارم دوباره ناراحتی پیش بیاد بخدا داشتم میرفتم خونه مامانم دلم برای خودم میسوزه یه عالمه گریه کردم چیکار کنم آروم بشم چه برخوردی داشته باشم؟

وا خلی تو به یه ورت

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن بابا فدای سرت اتفاقا خیلی منطقی بودی چرا ناراحتی بعضیا همینطوری خودگیر و بدبختن همون نسبت بهش ...

یعنی بروش نیارم ؟یعنی اینقدرشی ارزش بودم که جوابمو نداد حتی عیدم تبریک گفتم بهش