2777
2789
عنوان

عذاب وجدان مادرمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 127 پست

اگ درست خوبه و رتبت خوب بوده

بخون برای دکتری

معلم ما دبیر بود

بعدا خوند الان دانشجو پزشکی

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

عزیزم من خودم دانشجو پزشکیم خالم هم پرستاره با کادر درمان هم خیلیییی برخورد دارم به خدا کاملا جدی دا ...

همش دلم پیش بیمارستانه

انقدر گریه کردم دیگه نمیکشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه لحاظ میگی

ببین میگم بیاید بریم بیرون شهرو بگردیم میگن نمیایم

کل روزای هفته تو اتاق میمونن

شب ۱۱ میخوابن نمیشنن دو کلمه حرف بزنیم

هیچکدوم به فکر پیشرقت نیستن فقط میخوان زیرآب همو بزنن

من مطمئنم قبول میشیدبهنظر من اگه فرهنگیان میخواید کنکور ریاضی بدیدالان هم اتاقیه من ریاضیه ترازش ۶۰۰ ...

من انسانیم

بار اول که کلا با تراز ۶۰۰۰ دعوت نشدم

با تراز ۶۸۰۰ مصاحبه رد شدم

دوباره با تراز ۷۳۰۰ هم مصاحبه رد شدم

امسال چهارمین باره

ریاضی برام خیلی سخته وگرنه همون اول میرفتم تجربی انسانی نمیومدم

ولی خب شوهرم معلمه چندبار مدرسش رفتم واقعا شغل شیرینیه

وااای پرستاری خیلی بده اکثرن مشکل اعصاب گرفتن یا بیماری ام اس خیلی ها هم افسردگی یا تا شوهر میکنن ان ...

دقیقا همین کارو کردم

بل کلی پرستار حرف زدم همه گفتن نیا

من فکر کردم سنم کمه نمیفهمم بهتره به اجربه بقیه اکتفا کنم

ولی فرهنگیان داره روحمو پژمرده میکنه

منم ترم یک همینجوری بودم

نتیجش شد اینکه الان اگه بگم سرمم درد میکنه داد و هوار میکنه میگه داری منت مدرسه رو میذاری سرم مگه من مجبورت کردم بری

تا هزینه انصراف ببشتر نشده بیا بیرون

من الان مجبورم وایسم تعهدم تموم شه سی سالگیم بیام بیرون

لایکم نکنید لطفا

اگ درست خوبه و رتبت خوب بوده بخون برای دکتری معلم ما دبیر بود بعدا خوند الان دانشجو پزشکی

فقط همین دلمو اروم میکنه بعد این چهارسال دوباره کنکور بدم

ببین میگم بیاید بریم بیرون شهرو بگردیم میگن نمیایمکل روزای هفته تو اتاق میموننشب ۱۱ میخوابن نمیشنن د ...

همه جا همینه گلم

باید دوستای پایه پیدا کنی

ببین از اتاق های دیگه

یا بچه های بومی همون شهر کی پایه است

خداشاهده توی رشته های پیراپزشکی هیچی نیست

فقط از دور قشنگن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دست مادرتو ببوس چهار سال دیگه متوجه میشی چه خدمتی بهت کردهمعلم میشی بی دغدغه جایگاه اجتماعی خوب حس ت ...

مادرمم همینو گفت

اون موقع گفت الان ازم متنفر میشی ولی بعدا تشکر میکنی

ببخشید که اینو میگم ولی ببین عزیزم

به سی سالگیت فکر کن

که تو خوشحال نیستی

دلت خوش نیست و یک صدا توی ذهنت میگه اگه برمیگشتم مسیری که خودم دوست داشتمو میرفتم چی میشد؟

ببین ممکن هم هست انصراف بدی و اصلا پرستاری هم قبول نشی ها!(فکر اینجاشم بکن)

اما باز با خودت حسرت نمیخوری نمیگی کاش مسیر خودمو میرفتم.

در نهایت هم توی همون سی سالگیت تا میای گله کنی به خانوادت و بگی شما نذاشتید.

خیلی قشنگگگگگ هیچی رو گردن نمبگیرن و میگن

وا؟! خودت اگه مبخواستی انصراف میدادی میومدی میخوندی باز!

به ما چه.

منظورم اینه هیچکس قرار نیست در اینده چیزی رو گردن بگیره.

من نمیگم اره انصراف بده چون کنکور خودش یه برهه سخت و فرسایشی ایه ولی فکر همه چیو بکن

من انسانیم بار اول که کلا با تراز ۶۰۰۰ دعوت نشدم با تراز ۶۸۰۰ مصاحبه رد شدم دوباره با تراز ۷۳۰۰ هم م ...

برای انسانی و تجربی باید تراز بالا باشه

ولی رشته ریاضی کنکور قبول شدن مثل آب خوردنه

من مطمئنم قبول میشیدبهنظر من اگه فرهنگیان میخواید کنکور ریاضی بدیدالان هم اتاقیه من ریاضیه ترازش ۶۰۰ ...

استارتر به این فکر کن فرهنگیان چهار ماه از سال و حد اقل برا خودت تعطیلی اما حقوق میگیری .. پرستاری شباته روزی شیفت شب شیفت روز