2777
2789
عنوان

عذاب وجدان مادرمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 127 پست
فرهنگیانیمن شنیدم کسایی که دانشگاه فرهنگیان میخونن به ازای هر ترمی که خوندن موقع انصراف باید کلی پول ...

هرینش دوبرابر حقوقه

و مشکلم با انصراف بار روحیشه

یعنی الان انصراف بدم تا ۱۴۰۶ نمیتونم کنکور بدم

پرستاری

دیووونه

پرستاری مزخرفه

از من بپرس که پرستارم

بهترین رشته رو داری

قدرشو بدون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بحث علاقه که کلا جداست ولی واقعا دبیری بهتره از پرستاری پرستاری فرسوده میکنه خاله خودم پرستاره

همه همینو میگن

ولی من ترازم لب مرز بود یعنی ۵۰ درصد احتمال داشت پزشکی تعهدی بیارم ولی پرستاری شهر خوب حتما میاوردم

من دوست داشتم کادر درمان باشم

منم دوست داشتم کادر درمان باشم اما به زور فرستادنم انسانی

بعدم دیگه شرایطمو پذیرفتم دوست داشتم حداقل فرهنگیان قبول بشم

بعدش روانشناسی بخونم تا دکتری

امسالم دوباره میخوام کنکور بدم ببینم چی میشه

سنمم بالاست نزدیک ۲۲ شدم دیگه

بعد اینم باید در نظر بگیری اگه امسال انصراف بدی از کنکور سال بعد محرومی و باید برای سال بعد ترش بخون ...

اگه بمونم که میشینم واسه دندان

پرستاری ارزوم نبود فقط ترازم بهش میخورد

همه همینو میگنولی من ترازم لب مرز بود یعنی ۵۰ درصد احتمال داشت پزشکی تعهدی بیارم ولی پرستاری شهر خوب ...

عزیزم من خودم دانشجو پزشکیم خالم هم پرستاره با کادر درمان هم خیلیییی برخورد دارم به خدا کاملا جدی دارم بهت میگم همین دبیری بهترین چیزی بوده که انتخاب کردی تعهدی اصلا اصلا خوب نیست من که روزانه هستم بلانسبت مثل سگ پشیمونم چه برسه تعهدی با اینکه با علاقه هم اومدم پرستاری هم واقعا ارزش نداره از آرامش و سلامتیت بزنی برای اون حقوق دبیری عالیه به خدا که جدی دارم میگم

مشکلم بابچه های دانشگاهههمه خیلی ذهنشون بستس

از چه لحاظ میگی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

پرستاری

وااای پرستاری خیلی بده

اکثرن مشکل اعصاب گرفتن یا بیماری ام اس

خیلی ها هم افسردگی

یا تا شوهر میکنن انصراف میدن

اول برو پرستار ها رو ببین باهاشون صحبت کن بعد خدا را شکر کن بابت رشته ای که داری میخونی

کلا ادم وابسته ای نیستماحساس میکنم اون همه درس خوندنم به نتیجه نرسیده

نباید نظر و سلیقه ی خودشو بهت تحمیل میکرد باید میداشت با علاقه ی خودت پیش بری مادرت کار درستی نکرده

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
منم دوست داشتم کادر درمان باشم اما به زور فرستادنم انسانی بعدم دیگه شرایطمو پذیرفتم دوست داشتم حداقل ...

من مطمئنم قبول میشید

بهنظر من اگه فرهنگیان میخواید کنکور ریاضی بدید

الان هم اتاقیه من ریاضیه ترازش ۶۰۰۰ بوده

2790
2778
2791
2779
2792