2777
2789
عنوان

حتی من ارزش یه شاخه گل هم نداشتم

348 بازدید | 40 پست

بخدادلم بدجوری شکست منی که حتی کوچیکترین مناسبت هاروهم بهش کادومیدم حتی بهم امروزیه شاخه گل هم ندادخانوماچیکارکنم میگه پول ندارم مگه یه شاخه گل چیه

خیلی ناراحتم

مگرمیشوددلی رابشکنی ودلت شکسته نشود؟؟!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من همیشه برا شوهرم سنگ تموم میزارم یه جوریه میرم بیرون یه جفت جوراب هست میخرم

امشب به مادرش کادو دادیم

به من تبریک هم نگفت تازه انقدر باهام سرو سنگین بود دلم شکسته یک ساعته دارم گریه میکنم

وقتی با کسی مواجه میشی که خس عدم لیاقت بهت نیده درسش اینه که خودتو بیشتر دوس نداری یا اولویت خودت نیستی!

اگه کادو میخریدی که اونم برات بخره، بنظرم توقعه! هدیه هات خالص نیست

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

خب ک چی میخوای غصه ی ی شاخه گل بخوری؟

اگر ی شاخه گل میگرفتم میگفتی چرا همراهش کیک نخرید اگر هردو رو میخرید میگفتی چرا کادو نخرید

آدمیزاد همیشه واسه غصه خوردن ی راهی پیدامیکنه پس غصه نخور

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
عزیزم من همیشه برا شوهرم سنگ تموم میزارم یه جوریه میرم بیرون یه جفت جوراب هست میخرم امشب به مادرش کا ...

چقداین مردانمک نشناسن

مگرمیشوددلی رابشکنی ودلت شکسته نشود؟؟!!!