2777
2789

امروز پارتنرم گفت سال بعد میام جلو

من استرس گرفتم

همه میگن قبول کن پسر خوبیه

پشیمون میشییی فلان

خیلیم همو دوس داریم

ولی من آمادگی ازدواج ندارم بهشم گفتم ناراحت شد

بیست و دو سالمه

اون سی سالشه

فکر میکنم هنوز بچم و ب خانوادم وابسته ام 😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۴ سالمه دوتا بچه دارم

نترس بابا الکی

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

بزار از لحاظ ذهنی اماده شدی بعد ازدواج کن

اخه این طرف میترسم زده بشه ازم

حساسم هس

همینجوریش میگ من ی ساله باهمیم

ی سال دیگ ام صبر میکنم

بیشتر از این صبر کنم؟

گفتم من هنوز آماده نیستم

جدی؟ اولش سختت نبود؟

نه ۱۹ سالم بود ازدواج کردم. خود ازدواج خیلی خوب بود مستقل میشی قشنگ یه زندگی جدید تشکیل میدی

بچه دار شدنم سخت بود . که دیگه الان خوب شده خوشحالم که بچه ها هستن اگه نبان جاشون خیلی خالیه

سختی هایی داره ولی دنیای جدیدیه ترس نداره

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼