2777
2789
مگه رایگان نیست؟؟؟

چرا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکبار دوران اول دبیرستان یه مقاله از زندگیم نوشتم معلم کلی تشویقم کرد گفت ادامه بده . قرار بود مقاله ها بره آموزش پرورش بهترین جایزه بدهند

منم ادامه دادم نمیدونم مقاله نویسی را میگفت ادامه بده یا صرفا فقط این مقاله را گفت ادامه دار تن بکن . منم همون مقاله را ادامه داد تر کردم ولی ادامه اش از بدبختی ها بود نوشتم خودکشی میخوام و اینا .

بعد مدیر مدرسه منو خواست . گفت آموزش پرورش گفته بهت مشاوره بدیم چرا میخوای خودکشی کنی ؟

منم حس کردم آبروم رفت همه شهر فهمیدن . یادم نیست مامانم را خواستن یا ن . مامانم چیزی بهم نگفت . ولی اون عاملی که میخواستم بابتش خودکشی کنم را برام برطرف کرد خانواده 😵💫

مگه قاتلی؟

نه میخوام از مشکلاتم با پدرم بگم میترسم زنگ بزنن پلیس ۱۲۳ که مخصوص بچه های بدسرپرسته

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

پولی تلفن خونه چیزی نمیشه زنگ بزنی

چرا یادمه خیلی سال پیش پول تلفنمون حیلی شده بود😂😂😂

من زنگ میزدم ۱۴۸۰

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

مشاوره ۱۴۸۰ رایگانه

اره

نبابا ولی پول تلفن خیلی واست میاد بیخودی

بدرد بخور هست حرفاشون؟کمکی به ادم میکنه؟

بدرد بخور هست حرفاشون؟کمکی به ادم میکنه؟

ن والا من الان پولی میرم تراپیست

خیلی سوادش زیاده ولی اگه سره سوزن حرفاش ب درد بخوره

هوش مصنوعی خیلی بهتره

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

پولی تلفن خونه چیزی نمیشه زنگ بزنی

تلفن خونه داریم.مثلا چقدر میشه پولش؟با تلفن خونه؟

نه میخوام از مشکلاتم با پدرم بگم میترسم زنگ بزنن پلیس ۱۲۳ که مخصوص بچه های بدسرپرسته

یه پیشنهاد دارم

بهترع که بری مشاوره

تو شبکه بهداشت هست رایگانع کمک میکنه حرف میزنی سبک میشی