2777
2789
عنوان

واقعا پارتی داشتن چیز خوبیه

322 بازدید | 30 پست

تا امروز با این موضوع مخالف بودم اما بعد از اینکه میبینم استخدامیارو قبول نمیشم و یکی خیلی ساده با پارتی میره بهترین اداره سرکار دلم میسوزه اینهمه درس خوندیم اخرشم علاف ی کار کارمندی ساده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی فقط وقتی مخالف بیعدالتی هستند که خودشون بهره نبرند.در واقع به تبعیض اعتراض ندارند، میگن چرا من ...

وقتی بی عدالتیه چه مخالف باشیم چ موافق از بین نمیره طبیعتا میخوایم خودمونم جزء برنده ها باشیم تا بازنده ها

طرفدار عدالت بودن شکم کسیو سیر نکرده

وقتی بی عدالتیه چه مخالف باشیم چ موافق از بین نمیره طبیعتا میخوایم خودمونم جزء برنده ها باشیم تا باز ...

بی عدالتی یک شبه شکل نگرفته و یک شبه هم برچیده نمیشه.

خرد خرد با توجیه هایی شبیه نظر شما گسترده شده و تبدیل به این غول بی شاخ و دم شده!

تا وقتی از خودمون شروع نکنیم و منافع زودگذر خودمون رو به مصالح عمومی و درستکاری ترجیح بدیم شرایط بدتر می شه و البته ما هم شریک جرم خواهیم بود!

بی عدالتی یک شبه شکل نگرفته و یک شبه هم برچیده نمیشه.خرد خرد با توجیه هایی شبیه نظر شما گسترده شده و ...

من هم همین فکرو میکردم اما هرچی منتظر میمونم میبینم نه هیچ اتفاق مثبتی نمیفته

بنظر شما من باید تا اخر عمر بیکار بمونم؟بعد جامعه درست میشه؟

من هم همین فکرو میکردم اما هرچی منتظر میمونم میبینم نه هیچ اتفاق مثبتی نمیفتهبنظر شما من باید تا اخر ...

اگه از پایه و اساس این موضوع خراب نبود الان برای هر فردی شغل مناسب با رشته و استعداد هاش وجود داشت ن اینکه یکی بیاد با دیپلم و ضریب هوشی صفر بشه رییس و مسئول یک قسمت چون فقط پارتی داشته،ن اینکه من توی شهر خودم بیکار باشم بعد از شهرای دیگه بیان با پارتی فامیلاشون جایی ک حق منه مشغول بشن

هرکسی میگه باید این سیستم منحل بشه تا یجایی میگه بعد ک دید همه با پارتی رفتن سرکار و خودش مونده کنج خونه میفهمه باید هم رنگ جماعت شد

بی عدالتی یک شبه شکل نگرفته و یک شبه هم برچیده نمیشه.خرد خرد با توجیه هایی شبیه نظر شما گسترده شده و ...

الان ایشون چجوری یک نفره میخواد با بی عدالتی بجنگه ؟اصلا مگه قدرتی داره ؟ اصلا حق و حقوق خود شما آقایون نسبت به خانما توی ایران سراسر تبعیضه مگه شما جایی صدات در اومده که چرا ارث دو برابر میبری ؟شما از خودت عدالت رو شروع کن

اگر بهای کار کردن اینه که حق دیگران رو تضییع کنید، بله.

مگ کسی ب حق ضایع شده من فکر میکنه! متاسفانه بله برای شما ساده ست برای منی ک ب مستقل بودن نیاز دارم روحیه م توی خونه داغون شده یک کلمه ساده نیست

الان ایشون چجوری یک نفره میخواد با بی عدالتی بجنگه ؟اصلا مگه قدرتی داره ؟ اصلا حق و حقوق خود شما آقا ...

هر کی هر چقد در توانش هست باید انجام بده این حرفا بیشتر برای اینه که عذاب وجدان کم کنیم