2777
2789
عنوان

واقعا پارتی داشتن چیز خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 30 پست
پارتی اون چیزی هست که اگه خودت داشته باشی خوشحالیاگه یکی دیگه داشته باشه، حرص میخوری

من خودم میتونستم داشته باشم اما نخواستم واقعا تا الان ب هیچکس رو نزدم با اینکه کار برمیومد ازشون اما خیلی پشیمونم چون میفهمم اگ تو جامعه ای ک همه گرگن بره باشی بد میخوری ازشون

الان ایشون چجوری یک نفره میخواد با بی عدالتی بجنگه ؟اصلا مگه قدرتی داره ؟ اصلا حق و حقوق خود شما آقا ...

نگفتم یک نفره همه چیز رو اصلاح کنه اما وقتی راه استخدام شدن از مسیر ناصوابه، باید به دنبال راه دیگری برای کسب درآمد باشه کما اینکه خیلی از افراد درستکار جامعه به همین علت قید استخدام شدن رو زدند.

از این راه اگر پولی هم کسب بشه کسب سالم و پاکی نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ کسی ب حق ضایع شده من فکر میکنه! متاسفانه بله برای شما ساده ست برای منی ک ب مستقل بودن نیاز دارم ر ...

خوب بودن ساده نیست.

آدمها بدی میکنند چون منافع و لذت ها و خوشی هایی در گناه و خلاف وجود داره.

بالاخره انتخاب باید کرد.

خداپسندانه زندگی کردن تاوان داره، تاوانهای سنگین تر از این.

تو خارجم همینه. خواننده های معروف همشون ننه باباشون تو هالیوود و معروفند

مگ من از ایران گله کردم.روی صحبتم با اونایی بود ک برای بار اول بدون درنظر گرفتن حق الناس این کارو عادی سازی کردن

اصلا یک سال دیگه دو سال دیگه بهاش بی پول بودنه محتاج دست بقیه بودنه

بحث سر یه این شغل کوچیک نیست این طرز فکر خطر ناکه.همین طرز فکرو مسئولای دزد هم دارن چون همه چیزو حق خودشون میدونن و میگن وقتی همه میخورن چرا من نخورم قبول کن مسئولای دزد هم از بین ما مردم اومدن بالا نمیگم تو خدایی نکرده مشکل داری اینو گفتم برای اینکه طرز فکرت رو عوض کنی و برگردی به همونی که بودی

هر کی هر چقد در توانش هست باید انجام بده این حرفا بیشتر برای اینه که عذاب وجدان کم کنیم

عذاب وجدان چیو کم کنه ؟ یه بیچاره ای اومده از سر درد دل یه تاپیک زده نه پارتی داره نه استفاده ای کرده ، این تاپیک کاملا حالت گلایه و شکایت داره، زورتون به گنده تراش نمیرسه یه نفرو میندازید گوشه رینگ که چی؟ برید گیر بدید به کسانی که واقعا پارتی و سهمیه دارن و حق و حقوق دیگرانو ضایع کردن نه کسی که اومده گلایه و شکایت کرده

بحث سر یه این شغل کوچیک نیست این طرز فکر خطر ناکه.همین طرز فکرو مسئولای دزد هم دارن چون همه چیزو حق ...

من از اونی ک بودم عقب نکشیدم اما وقتی ب خودم نگاه کنم و ببینم سنم از کار کردن گذشته و هنوز هم با همون طرز فکر امیدوار ب آیندم،اونموقع میفهمم چ ظلمی در حق خودم کردم

یکی از دلایلی که پارتی بازی فراگیر شده این هست که هر چی آدم خوب بودن از قدیم حاضر نشدن مسئولیت مهم بگیرن. و اشخاصی که شایستگی نداشتن پست ها رو گرفتن. و باعث رشد ناعدالتیها وپارتی بازی و حرام خواری شدن

حالا دیگه اینقدر تعداشون زیاد شده که اگه آدم خوبی هم پست بگیره نمیذارن درست و انسانی کارش رو انجام بده

یکی از دلایلی که پارتی بازی فراگیر شده این هست که هر چی آدم خوب بودن از قدیم حاضر نشدن مسئولیت مهم ب ...

بله واقعا ادم های نالایق و نابلد خیلی خیلی زیادن

من خودم ازمون دادم و تمام غصه م این بود ک اگه قبول شم و یک آشنا بیاد بگه کارمو انجام بده من چجوری بگم نه ک دلخور نشه چجوری توضیح بدم اینکار حق الناسه ک بهم نخندن و بعدش نذارن پای نامردیم ک کارشونو راه ننداختم

جامعه خرابه و سالم زندگی کردن توی اون سخت

نگفتم یک نفره همه چیز رو اصلاح کنه اما وقتی راه استخدام شدن از مسیر ناصوابه، باید به دنبال راه دیگری ...

به شما هم همون جوابی رو میدم که به خانم یاسمن دادم شما زورتون به گنده تراش نرسیده گیر دادید به این بنده خدا ، ایشون نگفته پارتی داره و استفاده ای کرده ، اما خوب پیچوندید، شما که طرفدار عدالتی تو زندگی شخصیت اولین قدم رو برای برقراری عدالت بردار حق و حقوق برابر هم به خانمت بده هم ارث برابر به خواهرت که کاملا مطمئنم این کارو نمیکنی ، همه آدمها همینن پس شعار بیجا ندید . الان علاوه بر سهمیه ها و پارتی بازیا به تعداد بچه ها هم امتیاز میدن برای استخدامی اونجا هم هر کسی بچه زیاد داره صداش در نمیاد ذوق هم میکنه چون به نفعشه

پارتی اون چیزی هست که اگه خودت داشته باشی خوشحالیاگه یکی دیگه داشته باشه، حرص میخوری

من یکی رو میشناسم با سهمیه رفته معلمی. مادرش زن شهیده حقوق میگیره پدرش هم پولداره و حقوق جانبازی هم داره. همچین کسی این حقوق حرومشونه . چون باباش خیلی پولداره. تازه به نظام هم فحش میده. یکی نیست به این بگه امثال تو خودشون بی عدالتی محض هستن.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

🥲💔

عزیزم من آدمی هستم که سه بار رفتم مصاحبه تا پای شغل رفتم ولی هی رد شدم.. سری آخر اصلا برا خودم قابل هضم نبود هنوزم نیست... خیلی ب لحاظ روحی داغونم... بدتر از اون همسرمه ک بهم میگه این همش میره و رد میشه برمیگرده کار کن نیس... خسته ام خسته

من یکی رو میشناسم با سهمیه رفته معلمی. مادرش زن شهیده حقوق میگیره پدرش هم پولداره و حقوق جانبازی هم ...

و من و خواهر و برادرم که از سهمیه جانبازی بابام واسه دانشگاه استفاده نکردیم

معتقد بودیم سهمیه مختص بچه های شهیده

نه ماهایی که بابامون زندست و حقوق جانبازی هم میگیره