2777
2789
عنوان

واقعا مدیریت سایت خیلی بد شده

57 بازدید | 9 پست

نی نی یار لطفا بیا و علت این رفتارت رو بگو

@niniyar

قبلا وقتی یکی.... اول ....به یکی دیگه فحش میداد و بی ادبی میکرد و طرف جوابشو میداد نی نی یار طرف ذول رو تعلیق میکرد

ولی الان یکی فحش میده طرف میاد جوابشو میده دو نفر رو تعلیق میکنه کاری هم اصلا نداره که کی بی ادبی رو شروع کرده

انتطار داره طرف هیچی نگه و بزاره بی احترامی بشه بهش

شما رو هم که تگ میکنیم الحمدالله یک ساعت دیگه میاین

خودتون هم که دایم انلاین نیستین

این خیلی بده

قبلا اصلا نی نی یارها این رفتار رو نداشتن

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

به نی نی یار بگید روش عکس گذاشتن هم عوض کنن

طرف عکس میذاره یک ساعت صبر میکنه تایید بشه بعدم تایید که میشه نمیتونه پاک کنه!

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نی نی یار بگید روش عکس گذاشتن هم عوض کنن طرف عکس میذاره یک ساعت صبر میکنه تایید بشه بعدم تایید که ...

اصلا افتضاحه رسیدگی

23:25

سلام یک دقیقه بعد اومدم عزیزم

دو طرف با هم تعلیق میشن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

23:25سلام یک دقیقه بعد اومدم عزیزمدو طرف با هم تعلیق میشن

الان انلاین بودین

ولی من دیروز تو یه تاپیک هر چی منتظر بودم نبودید

چرا باید دو طرف تعلیق بشن؟

یعنی یکی فحش میده طرف باید هیجی نگه

یکی به خود شما فحش بده واقعا هیچی نمیگید؟ طرفتون رو نگاه میکنید؟

الان انلاین بودین ولی من دیروز تو یه تاپیک هر چی منتظر بودم نبودید چرا باید دو طرف تعلیق بشن؟ یعنی ی ...

نی نی یار تگ کن و تاپیک و ترک کن

باور کن بعضیا مریضن از قصد توهین میکنن که بهشون فحش بدی و تعلیق بشی! یکبار با یکی بحثم شد اون هی توهین میکرد من میگفتم دوست ندارم ادامه بدم و از تاپیک رفتم بیرون و پیاماشو دیگه باز نکردم

رفتم دیدم برام تاپیک زده و نفرین کرده و...🤣رفتم به نی نی یار گفتم برام تاپیک زدن بعد چند ساعت اومدم دیدم تاپیکش پاک شده فکر کنم خودشم تعلیق شد

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان انلاین بودین ولی من دیروز تو یه تاپیک هر چی منتظر بودم نبودید چرا باید دو طرف تعلیق بشن؟ یعنی ی ...

عزیزم من همیشه ساعت های شب که تگ کنید اومدم و هستم لطفا تهمت نزنید

بله هر دو طرف تعلیق میشن چون بطور حتم جواب هم رو دادن و هر کی اول شروع کرده زمان تعلیقش بیشتره

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت