2777
2789

امشب فیلم جودا اکبر داره....از دس ندین😃😃

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

من قبلنا خیلی میدیدم الان میرم دانشگاه و خوابگاه دسترسی ندارم. 

همونه که هرتیک بازی میکنه ؟

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        
من قبلنا خیلی میدیدم الان میرم دانشگاه و خوابگاه دسترسی ندارم.  همونه که هرتیک بازی میکنه ؟

آره

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من به زمانی می دیدم اما الان ساعت هاش از دستم در رفته،آخه یه سریال و تا ۲۰۰ قسمت دیدم بعد بی خبر یهو یه سریال دیگه رو شروع به پخش کرد.با شبکه اش قهر کردم😂😂😂

میشه ساعت و روز پخش فیلم سینمایی هاش رو برام بگی

آدمهاى اين روزگار چنين اند : با گرگ بره ميخورند ، و با چوپان گريه ميكنند...

واقعا؟؟؟ خوب ک گفتی

و تـو مـیـتـوانسـتـی بـه چـشـمـانـم نـگـاه کـنـی و گـلـویـم را بـا چـاقـویـی تـیـز بـبُری،و مـن مـیتـوانـسـتـم در آخـریـن نـفـس،از تـو بـخـاطـر خـونـی شـدن دسـت هـایت مـعـذرت بـخـواهـم...P&F