میگفتی خواهشاً پولش کمتر از گوشی مامانت نباشه..یا بگو من طلا میخام..
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خوب بفهمه...من که میگم..فردا میبریش طلا فروشی..شده یه پلاک بردار..اگه گفت ندارم..بگو چطور واسه مامان جونت داشتی؟
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
حالا باز خوبه گذاشته بفهمی چی خریده من که اصلا مخفیانه بهش میده ولی حرص نمی خورم سعی میکنم بی خیال باشم قبلا خیلی سر این چیزا حرص می خوردم نزدیک بود قلبم مشکل دار شه الان سعی می کنم از خواسته هام کوتاه نیام ومنم خرج کنم تااز قانع بودنم پشیمون نشم
اسی فردا عکس طلات را بفرست..اگه من بودم جنگ جهانی به راه نینداخته..تو زنشی..کمتر از مادرش حق ندارد برات خرج کنه..خواهشاً کوتاه نیا که...هرچی شل بگیری..سفت میخوری..یادت باشه