2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد منم به نیازاش بی توجه باشم دق کنه

اینم نمیشه اگه بره خیانت کنه بهتره؟

میدونم واقعا سخته زن همه ناز است و مرد همه نیاز

وقتی خدا میگه زن ریحانه ست مثل گله یعنی نیاز به محبت و نوازش داره وگرنه پژمرده میشه ولی نمیفهمن دیگه غصه نخور خودتو پیر و مریض میکنی خودتو سرگرم کن زیاد برات مهمش نکن وقتی درست بشو نیست

نهههه مردی که از این کار ها میکنه بدبخت و بیچاره هست از قدیم گفتن نباید زن رو پرو کرد

از قدیم کدوم بی اصل و نسبی گفته؟

برو ببین خدا چی گفته

💩 تو طرز فکرت خدا میدونه کدوم زنی رو میخوای بدبخت کنی اخرو عاقبت زندگی تو یا طلاق عاطفیه یا طلاق محضری

اینم نمیشه اگه بره خیانت کنه بهتره؟ میدونم واقعا سخته زن همه ناز است و مرد همه نیاز وقتی خدا میگه زن ...

چرا باید من از خودم بپرسم: اگه بره خیانت کنه چی!

اون چی ، این سوالا رو از خودش نمیپرسه؟

مگه فقط اونه که آدمه

من فقط نظرم رو گفتم خانم محترم چرا توهین میکنی و آینده دیگران رو بد میگی

ایندتو طرز فکرت میسازه

چرا یه زن بیچاره باید گیر یکی مثل تو بیفته از سر دردمندی بیاد بگه نیاز دارم به محبت ولی شوهرم محبت نمیکنه چون میترسه پررو بشم؟ امیدوارم تا طرز فکرت اینه هرگز ازدواج نکنی

ایندتو طرز فکرت میسازه چرا یه زن بیچاره باید گیر یکی مثل تو بیفته از سر دردمندی بیاد بگه نیاز دارم ب ...

بچه داری؟

من ندارم

دلم نمیخواد به دنیاش بیارم ، تو خونه ای که عشق و محبتی وجود نداره، نه تنها بین مادر و پدرش نمیبینه بلکه خودش هم چیزی دریافت نکنه و بچم همیشه حسرت داشته باشه💔 باید این چرخه داغون متوقف بشه

چرا باید من از خودم بپرسم: اگه بره خیانت کنه چی!اون چی ، این سوالا رو از خودش نمیپرسه؟مگه فقط اونه ک ...

چی بگم که فرهنگ جامعه ما از قدیم مردسالار بوده

من همیشه به پسرم میگم به زنت محبت کنی ذلیل نمیشی بلکه زندگیت گرمتر میشه زنت خوشحال باشه زندگی به کامته یه زن افسرده نمیتونه کانون خانوادگی گرمی برات بسازه و به بچه هات محبت کنه امیدوارم مرد خوبی تربیت کنم یه عروس خوبم گیرم بیاد

ممنون باور کن روزی ۵۰ تا درخواست دارم میگن بیا ما رو بگیر من میگم نه

بیا برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

الان این افتخار داره یا نشان موفقیتته؟

طرز فکر و رفتار درستتو میزان درخواستهات تعیین نمیکنه

هر وقت زندگی مشترک خوبی تشکیل دادی و زنت راضی بود و زندگی گرمی داشتی نشون میده چند مرده حلاجی