صرفا_درد_دل مدیر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 173 عنوان خیلی بدبختم | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 49 پست دلم یکم عشق و محبت میخواد بعد از هفت سال ازدواج حتی باید به بغل یا بوس ساده رو گدایی کنم از شوهرمهیچوقت یاد نگرفت منوامشب انقدرررر دلم گرفته بخدا اگه پول میداشتم یه لحظه م تو این زندگی نمیموندم 1404/09/19 | 20:49 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صرفا_درد_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 173 چرا نمیخاد حتما بی دلیل نیست بشین باهاش حرف بزن حرف زدم مستقیم و غیرمستقیم خواستم مشاوره رفتیم و....دلیل خاصی نداره، فقط نمیخواد بهم توجه کنه تو خانواده ش ندیده بلد نیست و خودشم هیچ تلاشی نکرده تا زن داری یاد بگیره
misoo_gil عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1910 وقتی حتا یه محبت کردن رو بلد نیسی چرا زن میگیری .واقعا نمیفهمم هدفشون از ازدواج چیه؟ همه زن گرفتن بز ... رفع نیاز جن سی مهمترین دلیل ازدواج مرداست عشقشونم همینه برای همین میگن عشقی وجود نداره
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7354 هعی منم همینم همیشه حسرت یه ذره محبت موند رو دلم کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
صرفا_درد_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 173 هعی منم همینم همیشه حسرت یه ذره محبت موند رو دلم لعنت بهشون
misoo_gil عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1910 حرف زدم مستقیم و غیرمستقیم خواستم مشاوره رفتیم و....دلیل خاصی نداره، فقط نمیخواد بهم توجه کنه تو خان ... نمیتونه دیگه یاد نگرفته چیزی که مادرش باید یادش میداد مردای ایرانی کلا بد تربیت شدن فرهنگ جامعه ما تو این زمینه واقعا عقب افتادست
دلفیننن عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3272 حرف زدم مستقیم و غیرمستقیم خواستم مشاوره رفتیم و....دلیل خاصی نداره، فقط نمیخواد بهم توجه کنه تو خان ... از اولم همینجوری بود؟ اگه بلد نیست کاره سختی نیست میتونی یادش بدی با کمک مشاوره کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7354 لعنت بهشون لعنت عامون وفرعون بهشون سرنماز زارمیزنم میشینم زارمیزنم دوتا زوج جوون میبینم زارمیزنم کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
صرفا_درد_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 173 از اولم همینجوری بود؟ اگه بلد نیست کاره سختی نیست میتونی یادش بدی با کمک مشاوره از اول همینه باباشم همینه ماست بودن تو ذاتشونه آخه مشاوره چجوری یه مرد گنده رو عوض کنه وقتی حتی یکبار خودش نخواسته تغییر کنه
صرفا_درد_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 173 لعنت عامون وفرعون بهشون سرنماز زارمیزنم میشینم زارمیزنم دوتا زوج جوون میبینم زارمیزنم بخدا دوتا آدم میبینم که یه کار ساده انجام میدن مثلا نشستن رو نیمکت مرده دست انداخته دور گردن خانومش ،همیییننن ولی آخ دلم از غصه برای خودم میترکهچیزای دیگه بماند
صرفا_درد_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 173 رفع نیاز جن سی مهمترین دلیل ازدواج مرداست عشقشونم همینه برای همین میگن عشقی وجود نداره دلم میخواد منم به نیازاش بی توجه باشم دق کنه
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7354 بخدا دوتا آدم میبینم که یه کار ساده انجام میدن مثلا نشستن رو نیمکت مرده دست انداخته دور گردن خانومش ... نگو بخدا دلم اتیش میگیره زنوشوهرمیبینم باهم قدم میزنن باهم میخندن ولی من حسرت همه ایناموند رو دلم تاابدم میمونه رودلم کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
جوجهکوچول عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 238 من قبا از این که بیام اینجا فکر میکردم مرد ها برای رفع نیاز های ج زن می گیرند و هر روز غذای خوب داشته باشند و خانه تمیز
صرفا_درد_دل مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 173 نگو بخدا دلم اتیش میگیره زنوشوهرمیبینم باهم قدم میزنن باهم میخندن ولی من حسرت همه ایناموند رو دلم تا ... 🫂💔
جوجهکوچول عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 238 بخدا دوتا آدم میبینم که یه کار ساده انجام میدن مثلا نشستن رو نیمکت مرده دست انداخته دور گردن خانومش ... نهههه مردی که از این کار ها میکنه بدبخت و بیچاره هست از قدیم گفتن نباید زن رو پرو کرد