2821
2789
عنوان

دیپلم ندارم

142 بازدید | 22 پست

من به دلایلی نتونستم دیپلم بگیرم الان نوزده سالمه و خیلی دوست دارم مهاجرت کنم اگر تا یک سال دیگه زبان رو خیلی فول کنم و مدرک زبان بگیرم بدون دیپلم هم میتونم مهاجرت کنم ؟ مثلاً مهاجرت کاری توی مغازه جایی کار کنم میشه بدون دیپلم ؟ چون اگه بخوام دیپلم بگیرم دیگه هیچ وقتی برای زبان خونده نخواهم داشت عمرم داره تموم میشه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل مدرک دیپلم

ندارم اگر هم بخوام بگیرم حداقل دو سه سال طول میکشه دیگه وقت نمیکنم زبان بخونم ولی اگه همه وقتمو بزارم روی زبان حداقل تا دو سال دیگه شاید آیلتس بگیرم

آره اونجا به کارگر ها هم خیلی حقوق میدن

نشنیدم کارگر دختر بخوان نه حقوق زیادی نیست نسبت به پول اینجا زیاد میشه وگرنه برای زندگی تو اونجا اونقدر زیاد نیست دبی و ترکیه اینا اکثرا کارگر میخوان

مدرک زبان اصلا کافی نیست

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

سعی میکنم دیپلم بگیرم

خیلی بیشتر از دیپلم باید باشی

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش