2777
2789
عنوان

مذهبی های واقعی

169 بازدید | 25 پست

چجوری شروع به تذهيب نفس کردید و چقدر طول کشید تا کنترل نفستون تا حدودی دستتون بیاد اگه بخام شروع کنم چجوری شروع کنم مثلا چله میگیرید چکار میکنید؟

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

سلام . البته واقعی غیرواقعی نمیدونم اما هرزمان شروع کنید خداهدایتتون میکنه

الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا

هرچی نیازتون باشه هدایت میشید

قدم اول بیداری است

هر قدم رو دقیق و کامل بردارید

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تذهیب نفس و چله نشینی مربوط به عرفان هستش نه مذهب

تجربشو داشتی؟ اگه داشتی میشه بگی چجوری شروع کنم؟

همیشه ادامه بدین اصلا زمان تعیین نکنید . و حتما در اوایل کار باید یسری چیزهابیاموزید پس باافراد اگاه در این زمینه مرتبط باشید و اگاهی کسب کنید اما بعد از سه چهارسال خودتون دستتون میاد

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

هیچ فقط کار هایی که حرومه را انجام نده کارو هایی که واجبه رو انجام بده این میشه مذهبی؟؟

مگه مذهب نیست که به ما اینارو یاد میده؟

همیشه ادامه بدین اصلا زمان تعیین نکنید . و حتما در اوایل کار باید یسری چیزهابیاموزید پس باافراد اگاه ...

میدونید از کجا باید کمک بگیرم؟

میدونید از کجا باید کمک بگیرم؟

من تاحدی میتونم راهنمایی تون کنم . البته از خدا بخواهید و باور داشته باشید اگر به دانسته هاتون عمل کنید خدا انچه نمیدانید و نیاز مسیر رشدتون هست براتون میفرسته رزق معنوی شما هست فقط بهش عمل کنید قدم بعد هدایت میشید

الان سوالی هست بفرمایید

مگه مذهب نیست که به ما اینارو یاد میده؟

درگیرکلمات نشید عرفان مذهب ... فقط از خدا بخواهید خدایا من میخواهم به تو برسم هدایتم کن

من تاحدی میتونم راهنمایی تون کنم . البته از خدا بخواهید و باور داشته باشید اگر به دانسته هاتون عمل ک ...

اگه این کار بکنم بعد به اون لذتی که دنبالشم نرسم چه بلایی ممکنه سرم بیاد یعنی ممکنه کلا زده بشم؟ و اینکه از اول خب بعضی عادتها به آسونی کنار گذاشته نمیشه چکار کنم انقد وسواس و عذاب وجدان اذیتم نکنه و اولش به خودم سخت نگیریم و اینکه اعمال مذهبی خاصی هست باید انجام بدم کتاب های خاصی باید مطالعه کنم؟