2777
2789
عنوان

مذهبی های واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 25 پست
اگه این کار بکنم بعد به اون لذتی که دنبالشم نرسم چه بلایی ممکنه سرم بیاد یعنی ممکنه کلا زده بشم؟ و ا ...

برااینکه زده نشید متعادل باشید دین ما دینی هست که توصیه شده به اینکه در صراط مستقیم حرکت کنید . یعنی مثل جاده ای هست که وسط جاده رو میگیری میری جلو اگر افراط کنید از یک طرف جاده خارج میشیدواگرتفریط کنیدازطرف دیگر خارج میشید

کتاب و فایل هست . منتها بستگی داره که تاالان تاچه اندازه اگاهی داشته اید

ایتادارید؟

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

برااینکه زده نشید متعادل باشید دین ما دینی هست که توصیه شده به اینکه در صراط مستقیم حرکت کنید . یعنی ...

بله درسته

ایتا دارم

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه این کار بکنم بعد به اون لذتی که دنبالشم نرسم چه بلایی ممکنه سرم بیاد یعنی ممکنه کلا زده بشم؟ و ا ...

اعمال خاصی نه همون نماز واجبتون . رعایت احکام شرعی . اگاه ی از اصول عقاید صحیح . اگاهی از احکام دین

و هر قدمی که برمیدارید یسری چیزهاهست مثلا اوایل بیشتر استغفار هست بعد که کمی رفتیدجلو بیشتر زیارت عاشورا و بعد از اون صلوات ...

زیارت مکانهای مذهبی هم کمک کننده است مانند حرم هاوامامزادگان و گلزار شهداء

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بله درسته ایتا دارم

کانالی درایتاهست فایلها و کتاب داخلش میزارن. مطلب هم میزارن . کانال خوبیه

اعمال خاصی نه همون نماز واجبتون . رعایت احکام شرعی . اگاه ی از اصول عقاید صحیح . اگاهی از احکام دین ...

ممنون

کانالی درایتاهست فایلها و کتاب داخلش میزارن. مطلب هم میزارن . کانال خوبیه

اسم کانال چیه؟

اسم کانال چیه؟

درخواست دوستی بدین تا آیدی کانال رو براتون ارسال کنم

این یک مسیرهست مهمترین اصلش این هست که بیداریتون رو ادامه بدین یعنی پیوسته باشه حرکتتون . امروز مصمم باشید ولی فرداها نه . صحیح نیست .

باخدا عهدببندید که میخواهید درمسیررسیدن به خدا حرکت کنید

اگر انچه بلدید انجام بدید حتما خداکمک میکنه

من از اول فقط تلاشم همین بودهبه چی رسیدم؟

کنترل نفس حس رها بودن جوری که از خیلی گناهان معصوم باشی